Żeberka Grillowane Wolno-Cooker
Żeberka grillowane wolno-Cooker to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 78g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 1012 kalorii. Na 4,13 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz schab z powrotem żeberka, cola, brązowy cukier, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć colę można śledzić to danie główne z Cherry Coke Float Cupcakes jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Slow Cooker Grillowane Żeberka, Easy Slow Cooker Grillowane Żeberka, oraz Slow Cooker Honey-Garlic Baby Back żeberka (i "Real Food Slow Cooker Suppers" Cookbook Giveaway).
Instrukcje
Spryskać wewnątrz 4-do 5-quart powolnej kuchenki sprayem do gotowania.
Usuń wewnętrzną skórę z żeber.
Wymieszać brązowy cukier, sól, pieprz, płynny dym i czosnek; wcierać mieszaninę w żebra.
Pokroić żebra na 4-calowe kawałki.
Warstwy żeber i cebuli w powolnej kuchence.
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 9 godzin lub do miękkości.
Wyjąć żeberka z wolnej kuchenki.
Odcedzić i wyrzucić płyn.
Wlać sos barbecue do płytkiej miski. Żeberka zanurzyć w sosie.
Umieść żeberka w wolnej kuchence.
Resztę sosu polać żeberkami. Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 1 godzinę. Uwaga: ten przepis został przetestowany w powolnych kuchenkach z elementami grzejnymi z boku i na dole kuchenki, a nie w kuchenkach, które stoją tylko na podgrzewanej podstawie. W przypadku powolnych kuchenek z podgrzewaną podstawą, postępuj zgodnie ze wskazówkami producentów dotyczącymi nakładania warstw składników i wyboru temperatury.