Slow Cooker Calico Zupa Fasolowa
Slow Cooker Calico zupa fasolowa wymaga z grubsza 12 godzin od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 211 kalorii, 11g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.07 za porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 9 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka papryki, fasola, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Dobrze sprawdza się jako niedroga zupa. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Slow Cooker Calico Beans, Zupa z fasoli, boczku i szpinaku (Szybkowar, Wolnowar lub blat kuchenny), oraz Zupa z szynki i fasoli.
Instrukcje
Fasolę moczyć w wodzie przez noc, dobrze spłukać i odcedzić.
W wolnej kuchence połączyć nasączoną fasolę, kości mięsne, pomidory, czerwone wino, pietruszkę, paprykę, nasiona selera, liście laurowe, przyprawioną sól, czosnek w proszku, cukier, mielony czarny pieprz i pokruszone płatki czerwonej papryki.
Dodaj wodę do przykrycia.
Gotować na niskim ustawieniu przez 3 do 4 godzin, lub aż fasola będzie miękka.
Usuń kości, rozetrzyj i rozdrobnij mięso z kości. Odrzuć kości i zwróć mięso do powolnej kuchenki. Pozostawić do ogrzania.