Sichuan Red-Duszona Wołowina

Sichuan Red-Duszona Wołowina
Sichuan Czerwona duszona wołowina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 691 kalorii, 41g białka, oraz 49g tłuszczu każdy. Na $3.7 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać tłuste duszenie wołowiny, sos sojowy, kolendra do dekoracji, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i דל פחמימות,zne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 17 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dorsz Duszony W Syczuanie, Dorsz Duszony W Syczuanie, oraz Sichuan Duszone Policzki Wieprzowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić wołowinę na kawałki 1 do 2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2
Pokroić szalotki na 2 lub 3 cale sekcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
3
Podgrzać oi w garnku do gulaszu na średnim ogniu. Gdy jest gorąco, dodaj pastę z fasoli chili i smaż przez 30 sekund, aż pasta zacznie pachnieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Dodaj Czas, wołowina, wino,imbir, szalotki, sosy sojowe, i przyprawy. Doprowadzić płyn do wrzenia; następnie wyłączyć ogień i delikatnie gotować na wolnym ogniu, aż wołowina będzie miękka, o 1 1/2 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Gdy wołowina jest już prawie gotowa do gotowania, obierz daikon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzodkiewka DaikonRzodkiewka Daikon
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
6
Dodaj warzywa do wołowiny, dodając wodę, jeśli to konieczne, aby płyn pokrył wszystkie elementy. Nadal gotować na wolnym ogniu, aż będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
7
Dekoruj posiekaną kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn