Sichuan Red-Duszona Wołowina

Sichuan Red-Duszona Wołowina
Sichuan Czerwona duszona wołowina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 691 kalorii, 41g białka, oraz 49g tłuszczu każdy. Na $3.7 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać tłuste duszenie wołowiny, sos sojowy, kolendra do dekoracji, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i דל פחמימות,zne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 17 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dorsz Duszony W Syczuanie, Dorsz Duszony W Syczuanie, oraz Sichuan Duszone Policzki Wieprzowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić wołowinę na kawałki 1 do 2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2
Pokroić szalotki na 2 lub 3 cale sekcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
3
Podgrzać oi w garnku do gulaszu na średnim ogniu. Gdy jest gorąco, dodaj pastę z fasoli chili i smaż przez 30 sekund, aż pasta zacznie pachnieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Dodaj Czas, wołowina, wino,imbir, szalotki, sosy sojowe, i przyprawy. Doprowadzić płyn do wrzenia; następnie wyłączyć ogień i delikatnie gotować na wolnym ogniu, aż wołowina będzie miękka, o 1 1/2 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Gdy wołowina jest już prawie gotowa do gotowania, obierz daikon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzodkiewka DaikonRzodkiewka Daikon
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
6
Dodaj warzywa do wołowiny, dodając wodę, jeśli to konieczne, aby płyn pokrył wszystkie elementy. Nadal gotować na wolnym ogniu, aż będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
7
Dekoruj posiekaną kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn