Sherry Pepper Shrimp

Sherry Pepper Shrimp
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Sherry pieprz krewetki może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 214 kalorii. Na 3,06 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, węgierską paprykę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pomidor I Pieprz Gazpacho Z Sherry, Sałatka z pieczonej czerwonej papryki i tuńczyka z octem po Sherry, oraz Zupa krewetkowa z Sherry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Obrać i devein krewetki, pozostawiając ogony nienaruszone; miejsce krewetki w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
2
Połączyć 1/3 Puchar sherry, kruszony czerwony pieprz, koper włoski, i czosnek; wlać na krewetki. Przykryć; marynować w lodówce 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
3
Połącz słodką czerwoną paprykę, pomidor, szalotkę i 1/3 szklanki sherry w rondlu. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 15 minut. Odkryć i gotować na dużym ogniu 10 minut lub aż płyn odparuje, często mieszając. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Przenieść mieszaninę do pojemnika elektrycznego blendera; dodać paprykę, ostry sos i sok z cytryny. Przykryć i proces 2 minuty lub do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Przełożyć do miski; wymieszać z kaparami.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Połączyć majonez i pozostałą 1 łyżkę sherry; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
7
Wyjąć krewetki z marynaty; wyrzucić marynatę. Krewetki gwintowane na 8 (12-calowe) metalowe szaszłyki. Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania i umieścić na grillu na średnio gorących węglach (350 do 400).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki MetaloweSzaszłyki Metalowe
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Miejsce kabobs na stojaku; grill, odkryte, 4 do 5 minut z każdej strony lub aż krewetki skręcić różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Łyżka 1/4 szklanki pieprzu puree do każdego naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
10
Mieszanka majonezu mżawka na puree. Ułóż 6 krewetek w każdym naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn