SHAKE ' N BAKE Coconut Shrimp
SHAKE ' N BAKE Coconut Shrimp to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 16 porcjami. Jedna porcja zawiera 56 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 18 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 27 minut. Mieszanka mielonego pieprzu, krewetki, piekarz Anioł Płatek kokosowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Podobne przepisy to SHAKE ' N BAKE Coconut Shrimp, Shake and Coconut Bake Schab kotlety, oraz No-Bake-Just-Shake Cracker Mix.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Połączyć pierwsze 4 składniki w pie Płyta; odstawić.
Ubij jajko i wodę w osobnym talerzu ciasta, aż do wymieszania.
Zanurz krewetki, 1 na raz, w jajku, a następnie w mieszaninie kokosowej, zwracając się do całkowitego pokrycia obu stron każdej krewetki jajem przed powlekaniem mieszaniną kokosową; miejsce na blasze do pieczenia spryskane sprayem do gotowania. Naciśnij mieszaninę powłoki mocno na krewetki, aby zabezpieczyć.
Piec 10 do 12 min. albo dopóki krewetki nie będą gotowe.