Sezamowo-imbirowy łosoś en Papillote

Sezamowo-imbirowy łosoś en Papillote
Sezamowo-imbirowy łosoś en Papillote może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 410 kalorii, 36g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 4,39 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać dziecko bok choy, po przekątnej szalotki, sos sojowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sezam Imbir Łosoś, Słodki Sezam Imbir Łosoś, oraz Pieczony Sezam Imbir Łosoś dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Połącz skórkę pomarańczową, imbir, sos sojowy, sok pomarańczowy, ocet, olej sezamowy i miód razem w małej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Fold 4 (16 przez-12-calowy) pergamin kwadraty papieru w 1/2 wzdłuż.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
4
Równomiernie podzielić bok choy, papryka, i kiełki fasoli wśród 4 pergaminowych opakowań. Warzywa przyprawiamy 1 łyżką marynaty sezamowo-imbirowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Krople Sosu Sojowego3 Krople Sosu Sojowego
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Bok ChoyBok Choy
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
5
Na wierzch warzyw ułożyć filet z łososia i doprawić czarnym pieprzem oraz dodatkową łyżką marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z łososiaFilety Z łososia
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
6
Złóż górną połowę pergaminu nad rybą i nakładają się małe fałdy wzdłuż otwartej krawędzi do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
7
Posmaruj Każde opakowanie oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
8
Piecz przez 8 do 10 minut, aż pergamin się spuchnie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Przenieś pergaminowe paczki na talerze. Ostrożnie pokrój paczki, unikając gorącej pary i podawaj.
10
Na porcję (zawiera dekorację scallion): kalorie 348; całkowity tłuszcz 14 gramów; tłuszcz nasycony 2 gramów; białko 42 gramów; całkowity węglowodan 16 gramów; cukier: 10 gramów; błonnik 5 gramów; Cholesterol 94 miligramów; sód 1338 miligramów
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Lapis Luna Chardonnay. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn