Serowy Pudding kukurydziany może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 178 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka mąki, soli, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Serowy Pudding Kukurydziany, Serowy Budyń Kukurydziany {}, oraz Serowy Pikantny Budyń Chlebowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podsmażyć zielony pieprz i cebulę w 1 łyżce margaryny na średnim ogniu do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
¼ Czubatej Szklanki Mąki
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2
Połącz kukurydzę, jajka, ser i mieszankę zielonego pieprzu w dużej misce; dobrze wymieszać trzepaczką do drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona