Calgary Stampede Ribs

Calgary Stampede Ribs
Jeśli masz z grubsza 2 godziny i 45 minut spędzić w kuchni, żeberka Calgary Stampede mogą być ogromne bezglutenowe przepis do wypróbowania. Za 2,74 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera około 56g białka, 53g tłuszczu i w sumie 854 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś brązowy cukier, cebulę, sos worcestershire i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 63%, który jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Calgary Stampede Ribs, Big John ' s Calgary Stampede Flap-Jacks, oraz Stampede Stek Kanapki.

Instrukcje

1
Pocierać żeberka czosnkiem; umieścić na płytkiej brytfannie. Przykryj i piecz w temperaturze 325° przez 2 godziny. Lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowySklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Połącz przyprawy i natrzyj żeberka. Przykryj i wstaw do lodówki na 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowySklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
3
W małym rondelku podsmaż cebulę na maśle do miękkości. Dodaj pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotuj i mieszaj, aż zgęstnieje, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Zdjąć z ognia; odstawić 3/4 szklanki.
5
Posmaruj żeberka pozostałym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowySklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
6
Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu przez 12 minut, obracając i polewając sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Podawać z zarezerwowanym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn