Serowy musztardowy mash
Serowy musztardowy mash wymaga z grubsza 35 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 225 kalorii, 10g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki maris piper, liść tymianku, musztardę pełnoziarnistą i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest spektakularne. Musztarda mash, Bangers i zacieru z sosem musztardowym, oraz Łosoś z musztardą z zacierem selerowym są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie przez 20 minut lub do miękkości, następnie odcedzamy.
Rozgrzać grill do wysokiej. Ziemniaki rozgnieść na gładką masę, następnie ubić w crme frache i połowę sera. Doprawić do smaku, następnie łyżkę gorącego zacieru do średniego naczynia do pieczenia i wygładzić wierzch.
Wymieszać resztę sera, musztardę i liście tymianku.
Rozprowadzić na zacieru za pomocą szpatułki lub tylnej części łyżki. Grilluj, aż ser się rozpuści i złoci, następnie podawaj z wołowiną.