Serowy Hamburger Hash

Serowy Hamburger Hash
Cheesy Hamburger Hash to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 360 kalorii, 37g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz masło, mieloną wołowinę, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hamburger Hash, Hamburger Hash Browns, oraz Chiński Hamburger Hash dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 12-calowej patelni nonstick, gotować wołowinę na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Usuń wołowinę i kapiele z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Roztopić masło w tej samej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać ziemniaki. Przykryć i gotować na średnim ogniu o 5 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż prawie miękkie. Wymieszaj wołowinę, pomidory i przyprawę do pizzy. Gotować około 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do PizzyPrzyprawa Do Pizzy
ZiemniakZiemniak
PomidorPomidor
WołowinaWołowina
5
Posypać serem i pietruszką. Przykryć i podgrzać, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SerSer

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn