Serowo-Szpinakowy Dip Krabowy

Serowo-Szpinakowy Dip Krabowy
Need a gluten free and pescatarian hor d ' oeuvre? Cheesy - szpinak Krab Dip może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 20 i kosztuje $1.02 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 170 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz grudkę krabów, majonez rzepakowy, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Dip Krabowy Z Karczochami, Chicken Chili Dip Serowy, oraz Dip awokado ze szpinakiem i karczochem.

Instrukcje

1
Umieść pierwsze 12 składników w kuchence elektrycznej 3-quart; dobrze wymieszać. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 2 godziny. Wymieszać ze skórką cytrynową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Wskazówka smakowa: dla tych, którzy lubią gorące i pikantne dipy, zwiększ zmieloną czerwoną paprykę lub dodaj zmiażdżoną czerwoną paprykę, aby uzyskać dodatkowe kopnięcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne

Wyposażenie

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia5
Magazyn