Need a gluten free and pescatarian hor d ' oeuvre? Cheesy - szpinak Krab Dip może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 20 i kosztuje $1.02 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 170 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz grudkę krabów, majonez rzepakowy, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Dip Krabowy Z Karczochami, Chicken Chili Dip Serowy, oraz Dip awokado ze szpinakiem i karczochem.
Instrukcje
1
Umieść pierwsze 12 składników w kuchence elektrycznej 3-quart; dobrze wymieszać. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 2 godziny. Wymieszać ze skórką cytrynową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
2
Wskazówka smakowa: dla tych, którzy lubią gorące i pikantne dipy, zwiększ zmieloną czerwoną paprykę lub dodaj zmiażdżoną czerwoną paprykę, aby uzyskać dodatkowe kopnięcie.
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.