Serowe Enchiladas w pysznym czerwonym sosie to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 751 kalorii, 35g białka, oraz 54g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,64 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, cukier, bulion wołowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pyszne Enchiladas Z Indyka, Pyszny pyszny makaron z serem, oraz Serowe Enchiladas z czerwonym sosem Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
SOS:.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
2
Umieść czosnek w zimnej, niereaktywnej (bez aluminium użyj nieprzywierającej lub wyłożonej ceramiką) dużej patelni do sosu z olejem. Doprowadzić do średniego ciepła, mieszając tak, że czosnek nie przypala. Smażyć przez 1 minutę, a następnie dodać cebulę.
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
3
Dodaj pozostałe suche przyprawy (przez pietruszkę) i smaż przez 3-4 minuty, aby rozwinąć smaki oleju i przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
Cienki-
4
Dodaj pozostałe składniki, z wyjątkiem kolendry. Dusić delikatnie na małym ogniu przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
5
Dodać kolendrę na końcu. Schłodzić, a następnie schłodzić przez noc w lodówce, aby smaki się stopiły.ENCHILADAS:Rozgrzej piekarnik do 35
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
6
Spray 9 x 13 lasagne patelni dokładnie z Pam.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Rozprowadzić 1 szklankę sosu enchilada na dnie patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS Enchilada
Różne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
8
Połącz sery, chili, cebulę i oliwki w dużej misce do mieszania, rzucając delikatnie, aby dokładnie wymieszać.Nadziewamy i zwijamy enchiladas z 2/3 masy serowej.
Umieść je, szew stronie w dół na patelni w dwóch rzędach po 4-5; długi długi bok patelni. Gdy wszystkie są na patelni, wlać pozostały sos enchilada najpierw na zewnętrznych krawędziach (jak wyschną, jeśli nie pokryte), a następnie raz w dół centrum.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS Enchilada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Rozłóż pozostałą mieszaninę sera na dwóch ścieżkach, które pozostają odkryte przez sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
11
Piec, odkryte przez 25-30 minut, aż bąbelki i stopiony. Schłodzić przez 5 minut, aby ponownie zatkać przed podaniem. Sprawia, że 8-10 enchiladas, obsługujących 4-6 osób.Dla opcji wegetariańskiej użyj bulionu warzywnego.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.