Sernik Żurawinowo-Pomarańczowy

Sernik Żurawinowo-Pomarańczowy
Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.65 za porcję. Jedna porcja zawiera 507 kalorii, 7G białka, oraz 31 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin i 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cukier puder, okruchy ciastek czekoladowych, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Sernik Żurawinowy Pomarańczowy, Sernik Żurawinowy Pomarańczowy, oraz Sernik Żurawinowy Pomarańczowy.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 149°. owinąć Na Zewnątrz 9-lub 10-calowy springform patelni z folią. W małej misce wymieszać okruchy ciastek, cukier puder i masło. Naciśnij w dolnej części patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Okruchy CiastekOkruchy Ciastek
MasłoMasło
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Ubić serek, śmietanę, jajka, 1 szklankę cukru granulowanego, skórkę pomarańczową i Likier mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
LikierLikier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
3
Zalać skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
4
Piec 1 godzinę 20 minut do 1 godziny 30 minut lub do środka jest ustawiony. Ostudzić 15 minut; ostrożnie uruchomić nóż wokół boku patelni, aby poluzować sernik. Chłodny 1 godzina. Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
PatelniaPatelnia
5
Tymczasem umyć żurawinę; usunąć zmazane jagody. W rondlu 2-quart, wymieszać 1/2 szklanki cukru granulowanego i skrobi kukurydzianej. Wymieszać z wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
żurawinażurawina
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
JagodyJagody
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać z żurawiną; powrócić do wrzenia. Gotować na wolnym ogniu od 5 do 8 minut, mieszając od czasu do czasu, aż żurawina pop. Wymieszać z marmoladą. Okładka; przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
MarmoladaMarmolada
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
7
Tuż przed podaniem wyjąć stronę patelni z sernika. Łyżka sosu żurawinowo-pomarańczowego do sernika.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
PomarańczowyPomarańczowy
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn