Sernik Żurawinowo-Pomarańczowy

Sernik Żurawinowo-Pomarańczowy
Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.65 za porcję. Jedna porcja zawiera 507 kalorii, 7G białka, oraz 31 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin i 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cukier puder, okruchy ciastek czekoladowych, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Sernik Żurawinowy Pomarańczowy, Sernik Żurawinowy Pomarańczowy, oraz Sernik Żurawinowy Pomarańczowy.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 149°. owinąć Na Zewnątrz 9-lub 10-calowy springform patelni z folią. W małej misce wymieszać okruchy ciastek, cukier puder i masło. Naciśnij w dolnej części patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Okruchy CiastekOkruchy Ciastek
MasłoMasło
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Ubić serek, śmietanę, jajka, 1 szklankę cukru granulowanego, skórkę pomarańczową i Likier mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
LikierLikier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
3
Zalać skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
4
Piec 1 godzinę 20 minut do 1 godziny 30 minut lub do środka jest ustawiony. Ostudzić 15 minut; ostrożnie uruchomić nóż wokół boku patelni, aby poluzować sernik. Chłodny 1 godzina. Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
PatelniaPatelnia
5
Tymczasem umyć żurawinę; usunąć zmazane jagody. W rondlu 2-quart, wymieszać 1/2 szklanki cukru granulowanego i skrobi kukurydzianej. Wymieszać z wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
żurawinażurawina
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
JagodyJagody
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać z żurawiną; powrócić do wrzenia. Gotować na wolnym ogniu od 5 do 8 minut, mieszając od czasu do czasu, aż żurawina pop. Wymieszać z marmoladą. Okładka; przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
MarmoladaMarmolada
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
7
Tuż przed podaniem wyjąć stronę patelni z sernika. Łyżka sosu żurawinowo-pomarańczowego do sernika.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
PomarańczowyPomarańczowy
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn