Sernik z trzema sernikami

Sernik z trzema sernikami
Sernik z trzema sernikami wymaga mniej więcej 1 godzina od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.8 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 370 kalorii. 79 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jeśli masz masło, garnek mascarpone, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest solidne. Podobne przepisy to California Pizza Kitchen Sernik dyniowy - jest to idealny sernik na jesienne wakacje, ich sernik nie jest już tajemnicą, Sernik Z Koziego Sera, oraz Sernik Pleśniowy.

Instrukcje

1
Piekarnik do 180C / wentylator 160C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Masło 8 x ramekiny 150ml. Masło roztopić na patelni, następnie wymieszać w strawnych, orzechy włoskie i cukier. Podzielić mieszaninę równo między ramekiny, więc podstawa każdego z nich jest pokryta warstwą o grubości około 1 cm. Nacisnąć lekko na każdym, a następnie gotować w piekarniku przez 10 minut, aż chrupiące i złociste. Pozostawić do ostygnięcia, a następnie obrócić piekarnik do 150C / wentylator 130C / Gaz
Składniki, których będziesz potrzebować
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Wszystkie pozostałe składniki ubić, aż do uzyskania gładkiej mieszanki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
Ułożyć ramekiny na blasze do pieczenia i wlać do każdej z nich trochę mieszanki, napełniając do około 1 cm poniżej obręczy. Ostrożnie wsuń je do piekarnika i gotuj przez 25-30 minut, aż po prostu ustaw. Po delikatnym naciśnięciu mieszanka powinna lekko potrząsnąć środkiem. Nie martw się, jeśli mieszanina spada trochę i pęknięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
5
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed przykryciem folią spożywczą i włożeniem do lodówki. Możesz zrobić to do 2 dni wcześniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
6
Dodać sos delikatnie podgrzewając razem cukier i 50ml / -17°l oz wody, aż syropy, o 5 min. Następnie wymieszaj połowę malin i gotuj przez 2 minuty, aż zaczną pękać. Przecedzić mieszaninę przez sito, aby usunąć pestki, następnie wrzucić przez pozostałe maliny i pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
7
Gotowe do podania wyjąć serniki z lodówki. Uruchom nóż zanurzony w gorącej wodzie wokół krawędzi. Odwróć, jeden po drugim, na deskę, a następnie odwróć ponownie na talerz do serwowania, aby podstawa biszkoptowa była na dnie. Na koniec polej sosem malinowym i polej truskawkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos MalinowySos Malinowy
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up

Polecane wino: Lambrusco Dolce, Późne żniwa Riesling, Sauternes

Lambrusco Dolce, późne zbiory Riesling i Sauternes są doskonałym wyborem na sernik. Białe wina deserowe są bezpiecznym wyborem do sernika (bez czekolady), ale słodkie lambrusco będzie tak dobre z klasycznym sernikiem Truskawkowym. Chateau Chantal późne zbiory Riesling z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Chateau Chantal Późne Żniwa Riesling
Chateau Chantal Późne Żniwa Riesling
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn