Sernik Z Przyprawami Imbirowymi
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 326 kalorii. Ten przepis służy 16. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cukru, jajka, serek śmietankowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sernik Z Białą Czekoladą I Imbirem, Kruchy Imbir I Rabarbar, Ginger & Christmas pud sernik z sosem imbirowym, oraz Dżem Figowy Imbir & Spice.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do temperatury 177°. owiń folię aluminiową na zewnątrz 9-calowej patelni sprężynowej.
W średniej misce wymieszać okruchy ciastek, masło i 3 łyżki cukru. Naciśnij mieszaninę okruchów na dnie i 1/2 cala po bokach patelni.
Piec przez 10 minut lub aż skorupa jest lekko rumiane.
Wyjąć patelnię z piekarnika.
Niech skorupa ostygnie na patelni na stojaku z drutu przez 20 minut.
Beat Serek i pozostały cukier w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż mieszanina jest kremowy. Ubić w zupie, cynamon i gałkę muszkatołową.
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Ubić ekstrakt z wanilii.
Piec przez 55 minut lub aż środek jest prawie ustawiony.
Niech sernik ostygnie na patelni na drucianym stojaku przez 2 godziny. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 4 godziny lub na noc.