Sernik z masłem orzechowym z polewą czekoladową

Sernik z masłem orzechowym z polewą czekoladową
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 394 kalorie. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, serek śmietankowy, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Maślana Glazura Orzechowa, Sernik Z Masłem Orzechowym, oraz Brązowy masło karmelizowane Jabłko Crisp batony w / Pecan Streusel + Mascarpone Klon glazura dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 204°. w średniej misce, pokonać wszystkie składniki skórki z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż kruchy. Pat ciasta na dole i 1 1/2 cala w górę boki ungreased 9-calowy springform pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Patelnia SpringformPatelnia Springform
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
PiekarnikPiekarnik
2
Piec około 7 minut lub do złotego koloru. Fajne 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 163°. Beat twarogu w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka. Ubić w 1 szklance brązowego cukru do kremowego. Ubić w jajkach, o smaku masła i wanilii, skrobanie miski od czasu do czasu, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
WaniliaWanilia
MasłoMasło
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
PiekarnikPiekarnik
4
Wlać do częściowo upieczonej Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
5
Piec około 1 godziny 10 minut lub do środka jest prawie ustawiony. Chłodne 15 minut (centrum lekko opadnie).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
W międzyczasie rozgrzać chipsy czekoladowe i śmietanę do ubijania w 1-ćwiartkowym rondlu na małym ogniu, stale mieszając, aż do rozpuszczenia i wygładzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Polewę czekoladową rozłożyć na serniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
8
Ciepła 1 łyżka brązowego cukru, 1 łyżka masła i połówki pekan w 8-calowej patelni nonstick na małym ogniu, często mieszając, aż cukier stopi się i pekan są tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Rozprowadzić na papierze woskowanym; ostudzić 5 minut. Ułożyć cukrowe orzechy pekan wzdłuż krawędzi wierzchu sernika. Schłodzić 2 godziny w temperaturze pokojowej. Przechowywać w lodówce 4 godziny lub na noc. Uruchom metalową szpatułkę wzdłuż boku sernika, aby poluzować; Usuń stronę patelni. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 5 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn