Sernik z glazurą żurawinową

Sernik z glazurą żurawinową
Sernik z glazurą żurawinową wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 204 kalorie, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz vanillan ekstrakt, Gingersnap okruchy, karton twarożek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sernik żurawinowy ze skórką Gingersnap i żurawiną, Sernik Waniliowy Z Polewą Czekoladową, oraz Sernik cytrusowy z marmoladą.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Płaszcz dno 9-calowy springform patelni z gotowania sprayu; posypać okruchy cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Pomarańczowych I Brązowych Posypek1/2 Szklanki Pomarańczowych I Brązowych Posypek
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
3
Miejsce sery w robocie kuchennym, i proces 2 minut lub do gładkiej, skrobanie boki miski raz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Dodać cukier i kolejne 6 składników (cukier przez kwaśną śmietanę); pulsować aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
5
Wlać mieszaninę serową do przygotowanej patelni springform i piec w temperaturze 300 przez 1 godzinę i 10 minut lub aż prawie się ustawi. Wyłącz piekarnik i pozostaw sernik w zamkniętym piekarniku na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
6
Wyjąć sernik z piekarnika; przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
7
Podawać z glazurą żurawinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn