Sernik wiśniowo-migdałowy na patyku
Sernik wiśniowo-migdałowy na patyku to Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 476 kalorii, 13g białka, oraz 32G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka grubo graham kawałki krakersów, cukier granulowany, sok jabłkowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 28%. Spróbuj Sernik Wiśniowo-Migdałowy, Sernik Wiśniowo-Migdałowy, oraz Sernik Wiśniowo-Migdałowy Twisty dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce połącz suszone wiśnie i Kirsch.
Odstawić przygotowując sernikowe nadzienie. Dno i boki kwadratowej patelni do pieczenia o wymiarach 8x8x2 cali wyłożyć folią, dzięki czemu folia jest jak najbardziej gładka.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. do napełniania sernika, w dużej misce, połączyć serek, cukier, mąka, i ekstrakt migdałowy; ubić mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż do połączenia. Używając szpatułki lub drewnianej łyżki, wymieszaj jajka (nie mieszaj). Wymieszać w wiśnie, Kirsch, i kawałki krakers graham.
Wlać nadzienie do przygotowanej patelni.
Piec na środkowym stojaku piekarnika przez 35 do 40 minut lub do momentu, gdy środek pojawi się ustawiony po delikatnym wstrząśnięciu.
Sernik schłodzić na patelni na drucianym stojaku przez 1 godzinę. Sernik przykryć i zamrozić na 2 godziny lub aż będzie jędrny.
Wyłożyć dużą tacę lub talerz papierem pergaminowym lub woskowanym; odstawić.
Wyjąć sernik z patelni. Odkleić folię. Używając ostrego noża zanurzonego w ciepłej wodzie, pokrój sernik na 16 małych kwadratów. Włóż patyczek do boku każdego kawałka sernika.
Połóż na przygotowanej tacy.
W dużej misce bezpiecznej dla mikrofal, umieść Ghirardelli® 60% słodko-gorzkie kakaowe chipsy do pieczenia czekolady. Kuchenka mikrofalowa na średniej mocy (50 procent) przez 1 minutę.
Wyjąć i wymieszać. Jeśli czekolada nie topi się, wróć do kuchenki mikrofalowej i powtórz etap podgrzewania, mieszając co 30 sekund, aby uniknąć przypalenia. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Migdały umieścić w płytkim naczyniu.
Ostrożnie trzymaj sernik za patyk nad miseczką i łyżkę roztopionej czekolady na kawałkach sernika, rozprowadzając tylną łyżką, aby równomiernie pokryć. Jeden koniec powlekanych kawałków zanurzyć w posiekanych migdałach. Wróć do przygotowanej tacy. Jeśli to konieczne, przechowywać w lodówce przed podaniem do zestawu. Cieszyć się natychmiast lub przechowywać w lodówce w hermetycznym pojemniku do 2 dni.