Sernik wiśniowo-migdałowy na patyku

Sernik wiśniowo-migdałowy na patyku
Sernik wiśniowo-migdałowy na patyku to Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 476 kalorii, 13g białka, oraz 32G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka grubo graham kawałki krakersów, cukier granulowany, sok jabłkowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 28%. Spróbuj Sernik Wiśniowo-Migdałowy, Sernik Wiśniowo-Migdałowy, oraz Sernik Wiśniowo-Migdałowy Twisty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce połącz suszone wiśnie i Kirsch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiśnie SuszoneWiśnie Suszone
KirschKirsch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Odstawić przygotowując sernikowe nadzienie. Dno i boki kwadratowej patelni do pieczenia o wymiarach 8x8x2 cali wyłożyć folią, dzięki czemu folia jest jak najbardziej gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie SernikoweNadzienie Sernikowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. do napełniania sernika, w dużej misce, połączyć serek, cukier, mąka, i ekstrakt migdałowy; ubić mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż do połączenia. Używając szpatułki lub drewnianej łyżki, wymieszaj jajka (nie mieszaj). Wymieszać w wiśnie, Kirsch, i kawałki krakers graham.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie SernikoweNadzienie Sernikowe
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Krakersy GrahamKrakersy Graham
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CzereśnieCzereśnie
KirschKirsch
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
SzpatułkaSzpatułka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
4
Wlać nadzienie do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec na środkowym stojaku piekarnika przez 35 do 40 minut lub do momentu, gdy środek pojawi się ustawiony po delikatnym wstrząśnięciu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Sernik schłodzić na patelni na drucianym stojaku przez 1 godzinę. Sernik przykryć i zamrozić na 2 godziny lub aż będzie jędrny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
7
Wyłożyć dużą tacę lub talerz papierem pergaminowym lub woskowanym; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
8
Wyjąć sernik z patelni. Odkleić folię. Używając ostrego noża zanurzonego w ciepłej wodzie, pokrój sernik na 16 małych kwadratów. Włóż patyczek do boku każdego kawałka sernika.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
9
Połóż na przygotowanej tacy.
10
W dużej misce bezpiecznej dla mikrofal, umieść Ghirardelli® 60% słodko-gorzkie kakaowe chipsy do pieczenia czekolady. Kuchenka mikrofalowa na średniej mocy (50 procent) przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodko-gorzka CzekoladaSłodko-gorzka Czekolada
Kawałki Do PieczeniaKawałki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Wyjąć i wymieszać. Jeśli czekolada nie topi się, wróć do kuchenki mikrofalowej i powtórz etap podgrzewania, mieszając co 30 sekund, aby uniknąć przypalenia. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
12
Migdały umieścić w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
13
Ostrożnie trzymaj sernik za patyk nad miseczką i łyżkę roztopionej czekolady na kawałkach sernika, rozprowadzając tylną łyżką, aby równomiernie pokryć. Jeden koniec powlekanych kawałków zanurzyć w posiekanych migdałach. Wróć do przygotowanej tacy. Jeśli to konieczne, przechowywać w lodówce przed podaniem do zestawu. Cieszyć się natychmiast lub przechowywać w lodówce w hermetycznym pojemniku do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MigdałyMigdały
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Magazyn