Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 588 kalorii, 15g białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz bagietki, pieczoną paprykę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Wakacyjny, Świąteczne Prezenty Sernik, oraz Świąteczny Sernik Świąteczny dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Aby zrobić crostini, pokrój bagietki w plasterki o grubości 1/4 cala. Plastry bagietki posmarować oliwą z oliwek pędzlem do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka
Oliwa Z Oliwek
Crostini
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do Ciasta
4
Umieść na 2 arkuszach do pieczenia wyłożonych folią i piec, aż będzie chrupiący i złoty, o 12 do 15 protokół. Rezerwa 25 plastrów crostini do sernika. Ostudzić Pozostałe crostini, a następnie przechowywać w szczelnym pojemniku, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
Folia Aluminiowa
5
Aby zrobić skórkę z sernika, włóż 25 plastrów crostini do robota kuchennego i uruchom maszynę, aż crostini będzie jak bułka tarta, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Crostini
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
6
Dodać roztopione masło i pulsować kilka razy, aby połączyć. Nacisnąć bułkę tartą na dno patelni sernika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Piec na złoty kolor, około 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
9
Aby zrobić sernik, zawiń Na Zewnątrz patelni sernika 2 warstwami wytrzymałej folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Patelnia
10
Umieść ricottę, ser śmietankowy i kozi ser w robocie kuchennym. Puls do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Ser Kozi
Ser Ricotta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
11
Dodać jajka, cukier i sól i pulsować kilka razy, aż dobrze wymieszane. Za pomocą gumowej szpatułki, wymieszać z czerwoną papryką, bazylią i tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Czerwona
Bazylia
Cukier
Tymianek
Jajko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
12
Wlać masę serową do patelni sernikowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
13
Na patelni ułożyć sernik.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
14
Wlać tyle gorącej wody do patelni do pieczenia, aby dostać się do połowy boków patelni sernika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
15
Piec, aż sernik będzie złoty na brzegach, a środek ciasta lekko przesunie się, gdy patelnia jest delikatnie wstrząśnięta, około 1 godziny (ciasto stanie się jędrne, gdy będzie zimne.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
16
Przenieś ciasto do stojaka z drutu, aby ostygło przez 1 godzinę. Przechowywać w lodówce, aż sernik ostygnie, co najmniej 3 godziny i do 2 dni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
17
Aby służyć, połącz dżem i gorącą wodę w małej misce i mieszaj, aż dżem zostanie upłynniony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Dżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
18
Wyjmij sernik z patelni springform, przesuwając nożem po wewnętrznej stronie obręczy i odłączając pierścień patelni. Następnie przeciągnij długą metalową szpatułkę pod sernik i delikatnie przesuń na talerz do serwowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
Szpatułka
Nóż
19
Skropić mieszankę dżemu na wierzchu sernika, zachęcając część dżemu do spływania po bokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 świeżych Gruszek, Dojrzałych, Ale Wciąż Jędrnych