Sernik Pomarańczowo-Imbirowy
Jedna porcja zawiera 335 kalorii, 6G białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.19 za porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 14 godzin i 15 minut. Mieszanka owoców, cukru, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Sernik Z Białą Czekoladą I Imbirem, Kruchy Imbir I Rabarbar, Ginger & Christmas pud sernik z sosem imbirowym, oraz Pieczony Czerwony Burak, Krew Pomarańcza I Zupa Imbirowa Z Pomarańczowym Crèm.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 325ºF.
Wymieszaj okruchy ciastek i masło. Naciśnij na dole i wystarczająco daleko w górę, aby uszczelnić dno springform pan, 9x3 cale.
W maszynce umieścić serek, 2/3 szklanki cukru, 1/2 szklanki kwaśnej śmietany i skórkę pomarańczową. Przykryć i proces około 3 minut lub do gładkiej.
Dodać jajka. Przykryć i przetworzyć, aż do dobrze wymieszanego.
Piec 1 godzinę 15 minut do 1 godziny 25 minut lub do środka jest ustawiony. Schłodzić na stojaku z drutu 15 minut. Uruchom metalową szpatułkę wzdłuż boku sernika, aby poluzować; Usuń stronę patelni. Przechowywać w lodówce odkrytym około 3 godzin lub do schłodzenia; przykryć i kontynuować chłodzenie co najmniej 4 godziny, ale nie dłużej niż 48 godzin.
Wymieszać 1/2 szklanki kwaśnej śmietany i 2 łyżki cukru; rozprowadzić na wierzchu sernika. Wierzch z owocami. Przechowywać w lodówce.