Sernik marmurowy czarno-biały
Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.81 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 54g tłuszczu, oraz w sumie 719 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, cukier, półsłodką czekoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Biały I Czarny Pieprz Marmur Ciasto, Black' n ' White Cheesecake Bars, oraz Czarno-białe placki sernikowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. owiń Na Zewnątrz patelni sprężynowej o wymiarach 9 na 3 cale folią o dużej wytrzymałości. Nasmarować wnętrze patelni masłem, a następnie odstawić.
Połączyć okruchy krakersów graham, 3 łyżki. cukier i kakao w proszku, mieszając widelcem.
Dodać masło i wymieszać, aż się włączy. Naciśnij mieszaninę na dno patelni.
Piec przez 10 minut; ostudzić na stojaku z drutu.
Umieścić czekoladę w małej misce i kuchenka mikrofalowa na średnim 2 1/2 protokół; wymieszać. Kuchenka mikrofalowa na nośniku przez 30 sekund i wymieszać; powtarzać, jeśli to konieczne, aż stopi się i gładka. Rezerwa.
Beat twarogu i 1 szklanka cukru na dużej prędkości, aż puszyste, o 5 protokół.
Dodać wszystkie jajka na raz i wymieszać ze średnią prędkością, aż do całkowitego wymieszania.
Dodać śmietanę i ekstrakt z wanilii; wymieszać do wymieszania.
Przenieść 1 Puchar ciasto do miski z roztopioną czekoladą; wymieszać. Zeskrobać połowę zwykłego ciasta na patelnię tortową na wierzchu skorupy. Ciasto czekoladowe Dollop na powierzchni. Pozostałe gładkie ciasto zeskrobać na wierzchu czekolady. Obracaj ciasto razem z gumową szpatułką, aby uzyskać efekt marbleized.
Umieść ciasto w patelni do pieczenia, dodaj 1 cal gorącej wody z kranu do patelni do pieczenia i piecz przez około 1 godzinę i 10 minut bez otwierania drzwi piekarnika. (Ciasto powinno ledwo Potrząsać po naciśnięciu na środku.)
Przenieść ciasto z wody do stojaka i schłodzić przez 1 godzinę. Chill until cold.