Sernik Marchewkowy Batoniki
Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 326 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 15 minut. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, serek philadelphia, wanilia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Marchewkowe Sernik Zawirowany Bary, Easy Cheesecake-Serniki Jagodowe, oraz Sernik Marchewkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Wymieszać okruchy Grahama, 1/4 szklanki cukru, masło i 1/2 łyżeczki. cynamon; naciśnij na dno patelni 13x9 cali.
Beat twarożek, wanilia, pozostały cukier i cynamon w dużej misce z mikserem do wymieszania.
Dodać śmietanę; dobrze wymieszać.
Dodaj jajka, po 1 na raz, bijąc na małej prędkości po każdym tylko do wymieszania. Wymieszać z marchewką; rozłożyć na skórce.
Piec 45 do 50 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Całkowicie fajne. Przechowywać w lodówce 4 godziny.
Podawać z chłodnym batem.