Sernik klasyczny z naturalnym słodzikiem Truvia® - DUP
Klasyczny sernik z naturalnym słodzikiem Truvia® - DUP wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka okruchów krakersów Grahama, naturalny słodzik łyżka, substytut jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 12%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Klopsiki z naturalnym słodzikiem Truvia® , Skinny Mojito z naturalnym słodzikiem Truvia® , oraz Świeże spojrzenie na klasyczny BLT z naturalnym serem Sargento dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Zebrać wszystkie składniki.
Umieść okruchy krakersów graham i naturalny słodzik Truvia® w misce do mieszania; dobrze wymieszaj.
Na okruchy wlać roztopione masło i wanilię; miksować aż mieszanina będzie wilgotna.
Naciśnij mieszankę okruchów do 10-calowej nieoczyszczonej formy sprężyny, obejmującej dno i boki; przechowywać w lodówce przez 10 minut.
Do miski do mieszania włożyć naturalny słodzik Truvia®, serek śmietankowy, Neufchatel i sól.
Mieszaj z niską prędkością przez 1 minutę; zeskrobuj boki miski i mieszadła.
Mieszanie z małą prędkością, dodaj jedno jajko na raz przez 5 minut.
Zeskrobać boki miski i wiosła.
Wymieszać ze średnią prędkością przez 2 minuty, dodając skórkę z cytryny i sok; zeskrobać miskę i mieszadło.
Wlać ciasto do skorupy krakersów Grahama;
Piec w piekarniku przez 55-60 minut.
Wyjąć z piekarnika; schłodzić na stojaku z drutu przez I godzinę;
Pokrój na 12 kawałków za pomocą noża ząbkowanego zanurzonego w wodzie i podawaj lub przechowuj w lodówce.