Sernik Karmelowy Macchiato
Sernik karmelowy Macchiato jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 776 kalorii, 10g białka, oraz 51 g tłuszczu. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mocnej kawy, karmelowe lody polewa, graham cracker okruchy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 godzin i 3 minuty. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co jest raczej złe. Spróbuj Sernik Karmelowy Macchiato, Bezglutenowy Sernik Karmelowy Macchiato, oraz Karmel Macchiato Sernik Cukier Ciasteczka Kubki # CMcantwaitCGC dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko pokryć 9-calową patelnię sprężynową nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Wymieszać razem okruchy krakersy graham, stopione masło, i 2 łyżki cukru, aż dobrze połączone. Naciśnij na dno przygotowanej patelni sprężynowej i 1 cal po bokach.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 8 minut, następnie wyjąć do ostygnięcia na blaszanym stelażu.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 325 stopni F (165 stopni C).
Ubić zmiękczony serek w dużej misce z mikserem elektrycznym, aż będzie puszysty. Stopniowo dodawać 1 szklankę cukru, ubijając aż do wymieszania.
Dodawać jajka po kolei, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Wymieszać z kwaśną śmietaną, espresso i wanilią.
Wlać ciasto do upieczonej i ostudzonej skorupy.
Sernik pieczemy w rozgrzanym piekarniku przez 1 godzinę i 5 minut, następnie wyłączamy piekarnik, częściowo otwieramy drzwiczki i odstawiamy na 15 minut.
Wyjąć z piekarnika i uruchomić nóż wokół krawędzi. Schłodzić sernik na stojaku z drutu do temperatury pokojowej, następnie przykryć patelnię sprężynową folią i schłodzić w lodówce przez 8 godzin.
Aby podać, sernik pokroić w kliny i każdy plasterek udekorować bitą śmietaną i sosem karmelowym.