Sernik Karmelowo-Jabłkowy
Sernik karmelowo-jabłkowy jest Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 248 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz mielony cynamon, okruchy krakersów graham, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Karmelowo-jabłkowy Dip sernikowy na # SundaySupper Autumn Apple Party, Sernik Karmelowo-Jabłkowy, oraz Sernik Karmelowo-Jabłkowy.
Instrukcje
Aby przygotować skórkę, połączyć pierwsze 3 składniki w misce; wrzucić widelcem, aż wilgotne. Lekko wcisnąć mieszaninę na dno 9-calowej patelni sprężynowej pokrytej natryskiem do gotowania.
Piec w temperaturze 400 przez 6 minut.
Wyjąć z piekarnika; ostudzić na stojaku z drutu. Owinąć Na Zewnątrz patelni podwójną warstwą folii. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Aby przygotować sernik, umieść 1 3/4 szklanki cukru i następne 7 składników (przez beztłuszczowy serek) w robocie kuchennym; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodać jajka, 1 na raz; proces aż do wymieszania.
Wlać masę serową do przygotowanej patelni.
Umieść springform pan w dużej patelni do pieczenia; dodaj gorącą wodę do większej patelni na głębokość 1 cala.
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę lub aż środek sernika ledwo porusza się po dotknięciu patelni.
Wyjąć z piekarnika; odstawić w łaźni wodnej 10 minut. Poprowadź nóż Na Zewnątrz sernika.
Wyjąć patelnię z łaźni wodnej; schłodzić na stojaku z drutu do temperatury pokojowej. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin.
Aby przygotować polewę, połącz 1/3 szklanki cukru, 3 łyżki wody i sok z cytryny w małym, ciężkim rondlu; gotuj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści, często mieszając. Gotować 4 minuty lub do złotego koloru (nie mieszać).
Dodaj masło do patelni; delikatnie mieszaj, aż masło się rozpuści. Wymieszać w pół na pół. Lekko schłodzić.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj jabłko do patelni; smażyć 5 minut lub aż lekko rumiane. Wymieszać mieszaninę cukru i gałkę muszkatołową.
Polewę podawać z sernikiem.