Sernik Jabłkowy Duński

Sernik Jabłkowy Duński
Jabłko Duński sernik może być tylko lacto ovo vegetarian przepis, którego szukałeś. Za 82 centów za porcję, dostajesz deser, który serwuje 10. Jedna porcja zawiera 296 kalorii, 4G białka, oraz 22g tłuszczu. 218 osób próbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cierpkie jabłka, jajko, zmielone migdały i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Cukier Cynamonowy Sernik Jabłkowy Duński, Sernik Duński, oraz Sernik s ' mores Duński.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj mąkę, migdały i cukier; pokroić na maśle, aż się kruszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj ekstrakt. Uformuj ciasto w kulkę; umieść między dwoma arkuszami woskowanego papieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
EkstraktEkstrakt
CiastoCiasto
3
Rozwałkuj na 10 cali. koło.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
4
Przenieś do natłuszczonego 9 cali. tortownica; delikatnie dociśnij ciasto do dna i do góry boków patelni. Wstaw do lodówki na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
5
W małej misce ubij serek śmietankowy, cukier i śmietanę z kamienia nazębnego na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodaj jajko; ubijaj nisko, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
7
Polać skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
8
W dużej misce wymieszaj brązowy cukier, mąkę i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Dodaj jabłka i mieszaj, aż się pokryje. Łyżka nad nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
10
Posyp migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
11
Piec w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub na złoty kolor. Ostudzić na ruszcie przez 10 minut. Ostrożnie przesuń nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować; ostudzić 1 godzinę dłużej. Wstaw do lodówki na noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
PatelniaPatelnia
12
Usuń boki patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes

Późne zbiory Riesling, Lambrusco Dolce i Sauternes to moje najlepsze typy na sernik. Białe wina deserowe to Bezpieczny wybór na sernik (bez czekolady), ale słodki lambrusco będzie tak dobry z klasycznym sernikiem Truskawkowym. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Angel Late Harvest Riesling. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Anioł Późne Zbiory Riesling
Anioł Późne Zbiory Riesling
Messina Hof ' s Angel to chrupiące, słodkie wino deserowe, zebrane z ostatniego zbioru Rieslinga, gdy winogrona są prawie rodzynkami. Idealny do owoców, sernika i lekkich, słodkich deserów czekoladowych.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn