Sernik Dyniowy Snickerdoodles
Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 89 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Mieszanka skracania, vanillan ekstrakt, mąka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 81 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Sernik Dyniowy Snickerdoodles, Sernik Nadziewany Snickerdoodles, oraz Pumpkin Snickerdoodles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. blachy do pieczenia linii z pergaminem lub maty silpat.
Masło śmietankowe, skracanie, 3/4 szklanki cukru, jajko i wanilię. Zmiksuj z dynią. Na małej prędkości wymieszać mąkę, śmietanę z kamienia nazębnego, sodę oczyszczoną i sól. Zrób kulki ciasta o średnicy około 1 cala. Spłaszczyć kulki ciasta i miarka około 1 łyżeczki dyni twarogu w środku. Złożyć ciasto z powrotem i uszczelnić i wygładzić z powrotem do okrągłej kuli.
W małej torebce Ziploc wymieszać 3 łyżki cukru i cynamonu.
Umieścić kulkę ciasta i płaszcz. Powtórz z pozostałymi kulkami.
Umieść kulki 2 cale od siebie na nieczystych blach do pieczenia. Naciśnij dłoń na każdej kuli, aby delikatnie spłaszczyć w gruby dysk. Uważaj, aby nie naciskać zbyt mocno, ponieważ nie chcesz, aby serek wyszedł.
Piec 8 do 10 minut, aż ciasteczka są ustawione.