Sernik dyniowy Minis z skórką Gingersnap
Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 287 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 23 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz serek philadelphia, skórkę, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Sernik dyniowy w cieście Gingersnap, Sernik dyniowy z skórką Gingersnap, oraz Sernik z ciasta dyniowego z skórką Gingersnap.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Ciasteczka gingersnap zmiel na okruchy w maszynce kuchennej.
Dodaj roztopione masło i pulsuj do wymieszania.
Lekko spryskaj mini patelnię sernikową nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Umieść około 1 łyżkę mieszanki Skórki gingersnap do każdego z 12 wgłębień sernika na patelni. Docisnąć łyżką lub małą szklanką.
BEAT twarożek, Dynia, cukier, wanilia, sól i przyprawy z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Dodać jajka i ubić, aż się zmiksują.
Łyżka śmietany serowej wymieszać w mini patelni sernika na wierzchu Skórki gingersnap.
Piec przez 20-25 minut, aż zestaw.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na patelni przez co najmniej 30 minut. Schłodzić przez co najmniej dwie godziny, a najlepiej przez noc.
Dekoruj karmelem, bitą śmietaną, orzechami pekan lub innymi dodatkami do wyboru.