Sernik dyniowy wymaga około 40 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 533 kalorie, 7G białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka puree z dyni, jajka plus żółtka, przyprawa pumpkin pie, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 28%. Spróbuj California Pizza Kitchen Sernik dyniowy - jest to idealny sernik na jesienne wakacje, ich sernik nie jest już tajemnicą, Ciasteczka z dyni i przyprawy z dyni serniki Brownies, oraz Sernik dyniowy francuskie tosty Roll up z sosem dyniowym # SundaySupper dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Make crust: Rozgrzej piekarnik do 177°. masło 8-calowy springform patelni. Przykryć Na Zewnątrz patelni 2 warstwami folii. Wymieszać wszystkie składniki skórki. Naciśnij w dolnej i górnej części patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
Folia Aluminiowa
Piekarnik
2
Piec przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Ostudzić na stojaku.
4
Napełnij: mikserem elektrycznym na średniej prędkości, ubijaj serek śmietankowy i oba cukry do lekkości. Ubić w jajkach i żółtkach, po 1 na raz. Ubić w dyni, śmietanie i wanilii. Zmniejsz prędkość do niskiej; ubić mąkę i przyprawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Kwaśna śmietana
Dynia
Wanilia
Mąka Uniwersalna
żółtko Jaja
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
5
Wlać do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
6
Umieścić sernik w dużej patelni do pieczenia; napełnij patelnię 2 cale gorącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
7
Piec, aż ciasto ustawi się wokół krawędzi, ale nadal lekko jiggly, gdy lekko wstrząśnięty (sernik będzie jędrne, gdy ostygnie), 55 do 65 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Przenieść do stojaka z drutu i ostudzić do temperatury pokojowej. Przykryć i schłodzić przez co najmniej 10 godzin lub do 2 dni.