Sernik Dyniowo-Orzechowy

Sernik Dyniowo-Orzechowy
Ten przepis sprawia, że 14 porcji z 258 kalorii, 6G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, białka, szczyptę soli i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj California Pizza Kitchen Sernik dyniowy - jest to idealny sernik na jesienne wakacje, ich sernik nie jest już tajemnicą, Sernik Z Orzechami Laskowymi, oraz Sernik Z Orzechami Laskowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować ciasto, posypać mąkę z orzechów laskowych równomiernie na obramowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Z Orzechów LaskowychMąka Z Orzechów Laskowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Piec w 350 przez 10 minut lub do koloru masła orzechowego, mieszając raz. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Połączyć 1/2 szklanki cukru, olej, i masło w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać białka; ubijać, aż dobrze się wymieszają.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
6
Dodać likier; pokonać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
LikierLikier
7
Zważyć lub lekko łyżkę mąki uniwersalnej do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
8
W misce wymieszać mąkę z orzechów laskowych, mąkę uniwersalną, proszek do pieczenia i szczyptę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Mąka Z Orzechów LaskowychMąka Z Orzechów Laskowych
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny cukru. Beat przy niskiej prędkości 1 minuta. Łyżka ciasto równomiernie do 9-calowej springform patelni pokrytej sprayem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do PieczeniaSpray Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
10
Piec w 350 przez 15 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
11
Zmniejsz temperaturę pieca do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Aby przygotować sernik, umieść serek śmietankowy i ser ricotta w dużej misce. Ubić mikserem ze średnią prędkością do uzyskania gładkości (około 3 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RicottaSer Ricotta
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
13
Dodać 3/4 szklanki cukru i 6 kolejnych składników (przez żółtka); ubić na małej prędkości, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
CukierCukier
14
Dodaj dynię; mieszaj delikatnie, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
15
Na ostudzone ciasto wlać ciasto sernikowe.
16
Piec w temperaturze 300 przez 1 godzinę lub aż środek sernika ledwo porusza się po dotknięciu patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
17
Sernik wyjąć z piekarnika. Poprowadź nóż Na Zewnątrz. Schłodzić na stojaku z drutu. Przykryć i schłodzić 8 godzin lub przez noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
NóżNóż
PiekarnikPiekarnik
18
Aby przygotować kruche, przykryć dużą blachę do pieczenia pergaminem. Narysuj na papierze obszar o wymiarach 14 x 2 cale; posyp orzechy wewnątrz zaznaczonej przestrzeni.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
19
Umieść 1/3 szklanki cukru w małym, ciężkim rondlu na średnim ogniu i gotuj, aż cukier się rozpuści, mieszając delikatnie w razie potrzeby, aby rozpuścić cukier równomiernie (około 2 minut). Kontynuuj gotowanie 1 minutę lub do złotego koloru(nie mieszać).
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
20
Mżawka karmelizowany cukier na orzechach.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
OrzechyOrzechy
21
Odstawić 10 minut lub do firmy; podzielić na 14 sztuk. Sernik pokroić w 14 plasterków; każdą porcję ubić z ok. 1 1/2 łyżeczki ubitej polewy i 1 kawałkiem kruchej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
22
Nutrition Note: jeśli zastąpisz równoważną ilość bitej śmietany na bitą polewę do dekoracji, dodasz 10 kalorii, 6G tłuszczu i 1g tłuszczu sat do każdej porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 55 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn