Sernik Dyniowo-Orzechowy

Sernik Dyniowo-Orzechowy
Ten przepis sprawia, że 14 porcji z 258 kalorii, 6G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, białka, szczyptę soli i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj California Pizza Kitchen Sernik dyniowy - jest to idealny sernik na jesienne wakacje, ich sernik nie jest już tajemnicą, Sernik Z Orzechami Laskowymi, oraz Sernik Z Orzechami Laskowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować ciasto, posypać mąkę z orzechów laskowych równomiernie na obramowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Z Orzechów LaskowychMąka Z Orzechów Laskowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Piec w 350 przez 10 minut lub do koloru masła orzechowego, mieszając raz. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Połączyć 1/2 szklanki cukru, olej, i masło w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodać białka; ubijać, aż dobrze się wymieszają.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
6
Dodać likier; pokonać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
LikierLikier
7
Zważyć lub lekko łyżkę mąki uniwersalnej do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
8
W misce wymieszać mąkę z orzechów laskowych, mąkę uniwersalną, proszek do pieczenia i szczyptę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Mąka Z Orzechów LaskowychMąka Z Orzechów Laskowych
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny cukru. Beat przy niskiej prędkości 1 minuta. Łyżka ciasto równomiernie do 9-calowej springform patelni pokrytej sprayem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do PieczeniaSpray Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
10
Piec w 350 przez 15 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
11
Zmniejsz temperaturę pieca do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Aby przygotować sernik, umieść serek śmietankowy i ser ricotta w dużej misce. Ubić mikserem ze średnią prędkością do uzyskania gładkości (około 3 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RicottaSer Ricotta
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
13
Dodać 3/4 szklanki cukru i 6 kolejnych składników (przez żółtka); ubić na małej prędkości, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
CukierCukier
14
Dodaj dynię; mieszaj delikatnie, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
15
Na ostudzone ciasto wlać ciasto sernikowe.
16
Piec w temperaturze 300 przez 1 godzinę lub aż środek sernika ledwo porusza się po dotknięciu patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
17
Sernik wyjąć z piekarnika. Poprowadź nóż Na Zewnątrz. Schłodzić na stojaku z drutu. Przykryć i schłodzić 8 godzin lub przez noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
NóżNóż
PiekarnikPiekarnik
18
Aby przygotować kruche, przykryć dużą blachę do pieczenia pergaminem. Narysuj na papierze obszar o wymiarach 14 x 2 cale; posyp orzechy wewnątrz zaznaczonej przestrzeni.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
19
Umieść 1/3 szklanki cukru w małym, ciężkim rondlu na średnim ogniu i gotuj, aż cukier się rozpuści, mieszając delikatnie w razie potrzeby, aby rozpuścić cukier równomiernie (około 2 minut). Kontynuuj gotowanie 1 minutę lub do złotego koloru(nie mieszać).
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
20
Mżawka karmelizowany cukier na orzechach.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
OrzechyOrzechy
21
Odstawić 10 minut lub do firmy; podzielić na 14 sztuk. Sernik pokroić w 14 plasterków; każdą porcję ubić z ok. 1 1/2 łyżeczki ubitej polewy i 1 kawałkiem kruchej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
22
Nutrition Note: jeśli zastąpisz równoważną ilość bitej śmietany na bitą polewę do dekoracji, dodasz 10 kalorii, 6G tłuszczu i 1g tłuszczu sat do każdej porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana

Składniki

0warzywo (np. szpinak)2 łyżki plus 2 łyżeczki zimnego masła, podzielone2 łyżki plus 2 łyżeczki zimnego masła, podzielone2Spód: okruszki z herbatników grahammasło w temperaturze pokojowejmasło w temperaturze pokojowej2Spód: okruszki z herbatników graham8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego2largesOpcjonalnie lody waniliowe o obniżonej zawartości tłuszczuOpcjonalnie lody waniliowe o obniżonej zawartości tłuszczu2largesżółtka jajżółtka jaj2larges(częściowo & )(częściowo & )791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1,5 uncji mąki uniwersalnej (o1,5 uncji mąki uniwersalnej (o1warzywo (np. szpinak)ziele angielskie mieloneziele angielskie mielone1warzywo (np. szpinak)cynamon mielonycynamon mielony1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2,25 uncji mąki z orzechów laskowych (o2,25 uncji mąki z orzechów laskowych (o2Spód: okruszki z herbatników grahamorzechy laskowe, tosty i posiekaneorzechy laskowe, tosty i posiekane1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweser ricotta częściowo odtłuszczonyser ricotta częściowo odtłuszczony2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweDynia niesłodzonaDynia niesłodzona0warzywo (np. szpinak)1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala1Dash1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemrożone beztłuszczowe bite topping, rozmrożonemrożone beztłuszczowe bite topping, rozmrożone1porcja startego parmezanuFrangelico (Likier orzechowy)Frangelico (Likier orzechowy)
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 55 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn