Sernik Dyniowo-Karmelowy

Sernik Dyniowo-Karmelowy
Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 446 kalorii, 6G białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, polewę karmelową, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Dyniowy, Karmelowy I Orzechowy, Sernik dyniowy z sosem karmelowym, oraz Sernik dyniowy z sosem karmelowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj dno 9-calowej patelni sprężynowej z natryskiem do gotowania. Owiń folię na zewnątrz DNA i boku patelni, aby złapać kapanie. W małej misce, wymieszać składniki skórki, aż dobrze wymieszane. Naciśnij mieszaninę na dnie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Piec 10 do 12 minut lub do zestawu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Tymczasem, w dużej misce, beat twarogu z mikserem elektrycznym na średniej prędkości tylko do gładkiej i kremowej. Ubić w 1/2 szklanki masła, aż będzie kremowy. Nie przesadzaj. Przy niskiej prędkości stopniowo ubijaj cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać dynię; ubić do wymieszania. Ubić polewą karmelową i mąką. Beat w jajkach, 1 na raz, tylko do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
DyniaDynia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
5
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wlać nadzienie do częściowo upieczonej Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
7
Umieść springform w dużej patelni do pieczenia; wlać gorącą wodę do patelni do 1/4 pełna.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
8
Piec 1 godzinę 15 minut do 1 godziny 25 minut lub aż krawędź sernika jest ustawiona co najmniej 2 cale od krawędzi patelni, ale środek sernika nadal lekko drga po przeniesieniu. Schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym 30 minut. Ostrym nożem poluzuj sernik z boku patelni. Sernik przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
PatelniaPatelnia
9
W 10-calowej patelni nonstick, gotować migdały na średnim ogniu 4 do 6 minut, stale mieszając, aż dopiero zacznie brązowieć; posypać 3 łyżki cukru granulowanego na migdały. Kontynuuj gotowanie i mieszanie 2 do 3 minut dłużej lub aż cukier stopi się i migdały są powlekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
MigdałyMigdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Rozprowadzić mieszankę migdałową na arkuszu folii natryskiwanej sprayem do gotowania. Schłodzić 2 do 3 minut; rozłożyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MigdałyMigdały
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
11
W schłodzonej średniej misce ubijaj pozostałe składniki z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby ponownie poluzować sernik; ostrożnie usuń stronę patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
NóżNóż
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PatelniaPatelnia
12
Sernik pokroić w kliny; układać na pojedynczych talerzach deserowych. Ułożyć każdy klin bitą śmietaną i migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
MigdałyMigdały
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn