Sernik Czekoladowy Z Masłem Orzechowym

Sernik Czekoladowy Z Masłem Orzechowym
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 513 kalorii, 13g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 13% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, cukier, śmietanę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sernik Czekoladowy Z Masłem Orzechowym, Sernik Czekoladowo-Orzechowy, oraz Sernik Czekoladowy Z Masłem Orzechowym podobnych receptur.

Instrukcje

1
W kuchence mikrofalowej roztopić masło i niesłodzoną czekoladę; mieszać do uzyskania gładkości. Odłóż na bok. W dużej misce ubić brązowy cukier i jajka, aż będą lekkie i puszyste, około 4 minut. Ubić w mieszaninie czekolady i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub ½ Szklanki) Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę(lub ½ Szklanki) Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Połączyć mąkę i proszek do pieczenia; stopniowo dodawać do ciasta i dobrze wymieszać. Wymieszać posiekaną czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
3
Rozprowadzić 1 filiżankę do nasmarowanego 9-in. patelnia springform. Przykryć i schłodzić pozostałe ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczona Papryka I Dodatkowy SzczypiorekPieczona Papryka I Dodatkowy Szczypiorek
4
Umieść patelnię na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Piec w temperaturze 350° przez 17-19 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić na stojaku drucianym przez 5 minut; umieścić w zamrażarce na 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
6
Do napełniania, w dużej misce, ubić masło orzechowe, ser śmietankowy i brązowy cukier, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Dodaj jajka i kwaśną śmietanę; ubijaj na małej prędkości, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
8
Rozprowadzić pozostałe ciasto brownie około 1-1 / 2 w. wysoko po bokach patelni, uszczelniająca do wypalonej Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Wlać nadzienie do środka.
10
Piec w temperaturze 350° przez 45 minut lub do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
11
Do polewy, połączyć śmietanę i cukier; rozprowadzić na nadzieniu do 3/4 cala. krawędzi. Sernik odstawić do piekarnika, wyłączyć piekarnik i odstawić na 5 minut. Schłodzić na stojaku drucianym przez 10 minut. Ostrożnie Uruchom nóż wokół patelni, aby się poluzować; schłodzić 1 godzinę dłużej. Przechowywać w lodówce przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
12
Skropić roztopioną czekoladą. Schłodzić resztki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn