Sernik Czekoladowy Z Masłem Orzechowym
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 513 kalorii, 13g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 13% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, cukier, śmietanę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sernik Czekoladowy Z Masłem Orzechowym, Sernik Czekoladowo-Orzechowy, oraz Sernik Czekoladowy Z Masłem Orzechowym podobnych receptur.
Instrukcje
W kuchence mikrofalowej roztopić masło i niesłodzoną czekoladę; mieszać do uzyskania gładkości. Odłóż na bok. W dużej misce ubić brązowy cukier i jajka, aż będą lekkie i puszyste, około 4 minut. Ubić w mieszaninie czekolady i wanilii.
Połączyć mąkę i proszek do pieczenia; stopniowo dodawać do ciasta i dobrze wymieszać. Wymieszać posiekaną czekoladę.
Rozprowadzić 1 filiżankę do nasmarowanego 9-in. patelnia springform. Przykryć i schłodzić pozostałe ciasto.
Umieść patelnię na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 17-19 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić na stojaku drucianym przez 5 minut; umieścić w zamrażarce na 15 minut.
Do napełniania, w dużej misce, ubić masło orzechowe, ser śmietankowy i brązowy cukier, aż będzie gładka.
Dodaj jajka i kwaśną śmietanę; ubijaj na małej prędkości, aż do połączenia.
Rozprowadzić pozostałe ciasto brownie około 1-1 / 2 w. wysoko po bokach patelni, uszczelniająca do wypalonej Skórki.
Wlać nadzienie do środka.
Piec w temperaturze 350° przez 45 minut lub do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony.
Do polewy, połączyć śmietanę i cukier; rozprowadzić na nadzieniu do 3/4 cala. krawędzi. Sernik odstawić do piekarnika, wyłączyć piekarnik i odstawić na 5 minut. Schłodzić na stojaku drucianym przez 10 minut. Ostrożnie Uruchom nóż wokół patelni, aby się poluzować; schłodzić 1 godzinę dłużej. Przechowywać w lodówce przez noc.
Skropić roztopioną czekoladą. Schłodzić resztki.