Sernik czekoladowy III
Sernik czekoladowy III wymaga ok. 9 godzin i 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 684 kalorie, 9g białka, oraz 54g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka masła, ciężka śmietana, krakersy graham i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 20%. Podobne przepisy to Sernik Mascarpone z białej czekolady z solonym karmelem i polewą czekoladową, California Pizza Kitchen Sernik dyniowy - jest to idealny sernik na jesienne wakacje, ich sernik nie jest już tajemnicą, oraz Sernik Czekoladowo-Marmurkowy Z Białej Czekolady.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (190 stopni C). Grind krakersy graham w robocie kuchennym.
W małej misce lub w robocie kuchennym wymieszaj razem okruchy krakersów graham, biały cukier i stopione masło. Naciśnij na dole i 1 cal po bokach 9-calowej patelni sprężynowej.
Piec 15 minut w nagrzanym piekarniku, odstawić do ostygnięcia. Obróć piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Półsłodką czekoladę pokroić na kawałki i roztopić na podwójnym kotle wraz ze śmietaną. Od czasu do czasu mieszaj, aż się roztopi, a następnie odstaw do ostygnięcia.
W średniej misce, ubić ser i cukier do miękkości. Wymieszać jajka, pojedynczo, dobrze mieszając między dodatkami. Wymieszać mieszaninę czekolady aż do całkowitego włączenia.
Wlać do przygotowanej Skórki.
Piec przez 55 do 60 minut w nagrzanym piekarniku.
Niech ciasto ostygnie do temperatury pokojowej, a następnie przechowywać w lodówce przez co najmniej 8 godzin przed podaniem.