Sernik Czekoladowy Flan
Przepis czekoladowy Sernik Flan może zaspokoić Europejskie pragnienie w mniej więcej 6 godzin i 20 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 243 kalorie, 5G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odbierz serek philadelphia, półsłodką czekoladę Piekarską, odparowane mleko i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 12 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Sernik Czekoladowy Flan, Sernik Flan, oraz Sernik Flan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Melt 4 oz. czekolada zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; fajne. W międzyczasie, gotować 1 szklankę cukru w rondlu na średnim ogniu, aż głęboki złoty kolor, stale mieszając.
Wlać do 9-calowej okrągłej patelni.
W blenderze zmiksować mleko i ser śmietankowy na gładką masę.
Dodać jajka, pozostały cukier i roztopioną czekoladę; dobrze zmiksować.
Wlać syrop na patelni; umieścić wypełnione patelni w większej patelni.
Dodaj wystarczającą ilość wody do większej patelni, aby dojść do połowy strony napełnionej patelni.
Piec 1 godzinę lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Wyjąć flan z patelni wypełnionej wodą; całkowicie ostudzić. Przechowywać w lodówce 4 godziny.
W międzyczasie roztopić pozostałą czekoladę. Użyj łyżeczki do mżnięcia czekolady w 5 lub 6 wzorów na arkuszu woskowanego papieru; odstawić do jędrności.
Poluzować flan z boku patelni tuż przed podaniem; unmold na talerzu. Ostrożnie usuń czekoladowe wzory z woskowanego papieru; użyj do dekoracji flan.