Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 24g tłuszczu i w sumie 313 kalorii. Ten przepis serwuje 16 i kosztuje 90 centów za porcję. 13 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś bitą śmietanę, jajka, okruchy krakersów graham i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak super. Spróbuj Sernik Czekoladowy, Sernik Czekoladowy, oraz Sernik Czekoladowy dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Umieść lekko natłuszczoną 9-calową. tortownica na podwójnej grubości folii o dużej wytrzymałości (około 18 cali. kwadrat). Bezpiecznie owinąć folię wokół patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
Folia Aluminiowa
2
Posyp okruchami dno i boki patelni; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
W dużej misce ubij serek śmietankowy, aż cukier będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodaj jajka; ubijaj na niskich obrotach, aż się połączą. Dodaj sok pomarańczowy i obierz. Odstawić 3/4 szklanki; wlać pozostałe nadzienie na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Pomarańczowy
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Wymieszaj czekoladę z zarezerwowanym nadzieniem. Upuść łyżką na nadzienie; przeciąć ciasto nożem, aby zakręcić czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
6
Umieść tortownicę w dużej formie do pieczenia; dodaj 1 cal. gorącej wody do większej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
Patelnia Do Pieczenia
7
Piec w temperaturze 350° przez 75-80 minut lub do momentu, gdy środek się ustawi, a góra stanie się matowa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Wyjmij tortownicę z łaźni wodnej. Ostudzić na ruszcie przez 10 minut. Ostrożnie przesuń nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować; ostudzić 1 godzinę dłużej. Wstaw do lodówki na noc.