Sernik Czekoladowo-Wiśniowy

Sernik Czekoladowo-Wiśniowy
Jedna porcja zawiera 480 kalorii, 6G białka, oraz 35 g tłuszczu. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, śmietanę do bicia, nadzienie z ciasta wiśniowego i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Czekoladowo-Wiśniowy, Sernik Czekoladowo-Wiśniowy, oraz Sernik Czekoladowo-Wiśniowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 163°. w średniej misce, połączyć składniki skórki; dobrze wymieszać. Naciśnij na dole i 1 cal w górę boki ungreased 10-calowy springform pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, beat twarogu z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dodaj 1 jajko na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Ubić cukrem i ekstraktem z migdałów, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
CukierCukier
JajkoJajko
4
Dodać 1/2 szklanki śmietany do ubijania; dobrze zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
5
Łyżka 3 1/2 szklanki śmietany ser mieszanka do skorupy wyłożonej patelni, rozłożenie równomiernie. Dokładnie łyżka 1 filiżanka ciasto nadzienie równomiernie na warstwie serek (rezerwy pozostałą nadzienie ciasto do polewy). Łyżka pozostałą mieszaninę twarogu równomiernie na ciasto napełniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec 1 godzinę 5 minut do 1 godziny 15 minut lub do środka jest ustawiony. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
W rondlu 1-ćwiartkowym podgrzać 1/2 szklanki śmietany ubijającej do zagotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Zdjąć z ognia. Wymieszać w czekoladzie, aż się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
9
Arkusz cookie linii z papieru woskowanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
10
Usuń stronę patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Sernik ułożyć na wyłożonej papierem blasze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
12
Rozłóż glazurę na schłodzonym serniku, pozwalając niektórym spłynąć w dół. Przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
13
Podawać z pozostałym nadzieniem z ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Do CiastaNadzienie Do Ciasta
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 50 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn