Sernik Czekoladowo-Wiśniowy

Sernik Czekoladowo-Wiśniowy
Jedna porcja zawiera 480 kalorii, 6G białka, oraz 35 g tłuszczu. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, śmietanę do bicia, nadzienie z ciasta wiśniowego i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Czekoladowo-Wiśniowy, Sernik Czekoladowo-Wiśniowy, oraz Sernik Czekoladowo-Wiśniowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 163°. w średniej misce, połączyć składniki skórki; dobrze wymieszać. Naciśnij na dole i 1 cal w górę boki ungreased 10-calowy springform pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, beat twarogu z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Dodaj 1 jajko na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Ubić cukrem i ekstraktem z migdałów, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
CukierCukier
JajkoJajko
4
Dodać 1/2 szklanki śmietany do ubijania; dobrze zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
5
Łyżka 3 1/2 szklanki śmietany ser mieszanka do skorupy wyłożonej patelni, rozłożenie równomiernie. Dokładnie łyżka 1 filiżanka ciasto nadzienie równomiernie na warstwie serek (rezerwy pozostałą nadzienie ciasto do polewy). Łyżka pozostałą mieszaninę twarogu równomiernie na ciasto napełniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec 1 godzinę 5 minut do 1 godziny 15 minut lub do środka jest ustawiony. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
W rondlu 1-ćwiartkowym podgrzać 1/2 szklanki śmietany ubijającej do zagotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Zdjąć z ognia. Wymieszać w czekoladzie, aż się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
9
Arkusz cookie linii z papieru woskowanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
10
Usuń stronę patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Sernik ułożyć na wyłożonej papierem blasze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
12
Rozłóż glazurę na schłodzonym serniku, pozwalając niektórym spłynąć w dół. Przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
13
Podawać z pozostałym nadzieniem z ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Do CiastaNadzienie Do Ciasta
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 50 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn