Sernik Czekoladowo-Wiśniowy
Jedna porcja zawiera 480 kalorii, 6G białka, oraz 35 g tłuszczu. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, śmietanę do bicia, nadzienie z ciasta wiśniowego i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Czekoladowo-Wiśniowy, Sernik Czekoladowo-Wiśniowy, oraz Sernik Czekoladowo-Wiśniowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 163°. w średniej misce, połączyć składniki skórki; dobrze wymieszać. Naciśnij na dole i 1 cal w górę boki ungreased 10-calowy springform pan.
W dużej misce, beat twarogu z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka.
Dodaj 1 jajko na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Ubić cukrem i ekstraktem z migdałów, aż będzie gładka.
Dodać 1/2 szklanki śmietany do ubijania; dobrze zmiksować.
Łyżka 3 1/2 szklanki śmietany ser mieszanka do skorupy wyłożonej patelni, rozłożenie równomiernie. Dokładnie łyżka 1 filiżanka ciasto nadzienie równomiernie na warstwie serek (rezerwy pozostałą nadzienie ciasto do polewy). Łyżka pozostałą mieszaninę twarogu równomiernie na ciasto napełniania.
Piec 1 godzinę 5 minut do 1 godziny 15 minut lub do środka jest ustawiony. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 1 godzinę.
W rondlu 1-ćwiartkowym podgrzać 1/2 szklanki śmietany ubijającej do zagotowania na średnim ogniu.
Zdjąć z ognia. Wymieszać w czekoladzie, aż się stopi.
Arkusz cookie linii z papieru woskowanego.
Sernik ułożyć na wyłożonej papierem blasze.
Rozłóż glazurę na schłodzonym serniku, pozwalając niektórym spłynąć w dół. Przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny lub przez noc.
Podawać z pozostałym nadzieniem z ciasta.