Sernik Czekoladowo-Marmurowy
Ten przepis służy 12. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 650 kalorii, 9g białka, oraz 48 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sól, serek, śmietana, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Sernik Czekoladowo-Marmurowy, Sernik Czekoladowo-Marmurowy, oraz Sernik Czekoladowo-Marmurowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 177°. posmaruj 9-calową sprężynową patelnię i owiń Na Zewnątrz szczelnie folią aluminiową.
Zrobić crust: Pulse wafle czekoladowe w robocie kuchennym aż do zmielenia.
Dodać masło i proces tylko do mieszania. Naciśnij mieszaninę na dnie patelni i piec, aż zestaw, 8 do 10 protokół. Schłodzić na stojaku z drutu.
Wykonaj nadzienie: rozpuść czekoladę z masłem w żaroodpornej misce ustawionej na patelni z prawie gotującą się wodą.
Zdjąć z ognia i schłodzić do temperatury pokojowej. W osobnej misce ubij serek śmietankowy i cukier, aż będzie puszysty.
Dodawać jajka po kolei, dobrze ubijając po każdym.
Dodać śmietanę, wanilię i sól, i ubić, aż będzie gładka, skrobanie w dół boki miski. Odstawić 1 mieszankę szklanki.
Miksturę czekoladową ubić na pozostałą masę z serem śmietankowym.
Wlać mieszaninę czekolady do springform patelni i top z reserved mieszaniny. Przekręć nóż do marbleize. Ustawić patelnię na patelni, umieścić w piekarniku i ostrożnie wlać wystarczającą ilość wrzącej wody, aby dotrzeć do połowy boków springform patelni.
Piec przez 55 minut, lub do środka jest prawie ustawione, ale lekko jiggles.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić sernik do ostygnięcia na stojaku z drutu w łaźni wodnej przez 15 minut, a następnie wyjąć patelnię do stojaka z drutu, aby ostygnąć.
Wyjąć folię aluminiową i przechowywać w lodówce sernik, luźno pokryte, aż schłodzone, co najmniej 12 godzin. Aby podawać, pozostawić sernik w temperaturze pokojowej na 20 minut.
Zdjąć boki patelni, pokroić w kliny i podawać.