Sernik Czekoladowo-Marmurowy

Sernik Czekoladowo-Marmurowy
Ten przepis służy 12. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 650 kalorii, 9g białka, oraz 48 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sól, serek, śmietana, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Sernik Czekoladowo-Marmurowy, Sernik Czekoladowo-Marmurowy, oraz Sernik Czekoladowo-Marmurowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 177°. posmaruj 9-calową sprężynową patelnię i owiń Na Zewnątrz szczelnie folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Zrobić crust: Pulse wafle czekoladowe w robocie kuchennym aż do zmielenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Czekoladowe WafloweCiasteczka Czekoladowe Waflowe
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Dodać masło i proces tylko do mieszania. Naciśnij mieszaninę na dnie patelni i piec, aż zestaw, 8 do 10 protokół. Schłodzić na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
Wykonaj nadzienie: rozpuść czekoladę z masłem w żaroodpornej misce ustawionej na patelni z prawie gotującą się wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PatelniaPatelnia
5
Ubić w proszku kakaowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Zdjąć z ognia i schłodzić do temperatury pokojowej. W osobnej misce ubij serek śmietankowy i cukier, aż będzie puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Dodawać jajka po kolei, dobrze ubijając po każdym.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
8
Dodać śmietanę, wanilię i sól, i ubić, aż będzie gładka, skrobanie w dół boki miski. Odstawić 1 mieszankę szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WaniliaWanilia
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Miksturę czekoladową ubić na pozostałą masę z serem śmietankowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
10
Wlać mieszaninę czekolady do springform patelni i top z reserved mieszaniny. Przekręć nóż do marbleize. Ustawić patelnię na patelni, umieścić w piekarniku i ostrożnie wlać wystarczającą ilość wrzącej wody, aby dotrzeć do połowy boków springform patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
NóżNóż
PiekarnikPiekarnik
11
Piec przez 55 minut, lub do środka jest prawie ustawione, ale lekko jiggles.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Wyjąć z piekarnika i pozostawić sernik do ostygnięcia na stojaku z drutu w łaźni wodnej przez 15 minut, a następnie wyjąć patelnię do stojaka z drutu, aby ostygnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
13
Wyjąć folię aluminiową i przechowywać w lodówce sernik, luźno pokryte, aż schłodzone, co najmniej 12 godzin. Aby podawać, pozostawić sernik w temperaturze pokojowej na 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
14
Zdjąć boki patelni, pokroić w kliny i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn