Zapiekane przegrzebki z zielenią smakową
Jeśli masz w pobliżu 25 minut do spędzenia w kuchni, pieczone przegrzebki z aromatyczną zieleniną może być niesamowite bezglutenowe i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 128 kalorii, 8G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Mieszanka przegrzebków, gałka masła, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 27%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Zapiekane przegrzebki z zielenią zwiędłą, Zapiekane Przegrzebki Z Zielenią Zwiędłą, oraz Zapiekane Przegrzebki Z Zielenią Zwiędłą.
Instrukcje
Podgrzać połowę oleju na patelni.
Dodać szalotki, czosnek i skórkę z cytryny, i smażyć delikatnie do miękkości.
Dodać warzywa anchois i gotować przez 5 minut, aż liście zwiędną.
W międzyczasie rozgrzać pozostały olej na nieprzywierającej patelni, następnie dodać przegrzebki i smażyć przez 1-2 minuty z każdej strony.
Dodać masło i sok z cytryny do patelni i wirować, aż masło topi się i masz błyszczący SOS. Podzielić kapustę i przegrzebki między 6 talerzy i służyć z soków patelni łyżką.