Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.33 za porcję. Jedna porcja zawiera 366 kalorii, 5G białka, oraz 27 g tłuszczu. Mieszanka cukru, śmietany do bicia, ciasteczek gingersnap i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik waniliowy z polewą wiśniowo-jagodową, Fresh Berry Coffee Cake with Walnut Crumb Topping, oraz Sernik w stylu nowojorskim ze świeżą wisienką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. owiń Na Zewnątrz 9-calowej patelni sprężynowej folią, aby zapobiec wyciekowi. Spryskać dno i stronę patelni sprayem do gotowania. W małej misce, wymieszać składniki skórki. Naciśnij mieszaniny skorupy na dnie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Folia Aluminiowa
Piekarnik
2
Piec skorupę 5 do 7 minut lub aż zestaw. Schłodzić 5 minut w temperaturze pokojowej. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 163°.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Tymczasem w dużej misce ubić Serek i cukier mikserem elektrycznym na średniej prędkości przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
4
Dodaj jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym. Na małej prędkości, ubić w śmietanie, sok z cytryny i skórki cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Skórka Z Cytryny
Krem
Jajko
5
Zalać skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
6
Piec 1 godzinę do 1 godziny 10 minut lub aż krawędź sernika jest ustawiona co najmniej 2 cale od krawędzi patelni, ale środek sernika nadal lekko drga po przeniesieniu. Uruchom małą metalową szpatułkę wokół krawędzi patelni, aby poluzować sernik. Wyłącz piekarnik; otwórz drzwi piekarnika co najmniej 4 cale.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Szpatułka
Patelnia
7
Pozostawić sernik w piekarniku 30 minut. Schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym 30 minut. Luźno przykryć i przechowywać w lodówce 8 godzin lub na noc przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
Patelnia
8
Tuż przed podaniem Uruchom małą metalową szpatułkę wokół krawędzi patelni; ostrożnie usuń stronę patelni. W schłodzonej małej misce ubijaj na dużej prędkości śmietanę do ubijania i cukier puder, aż uformują się miękkie szczyty. Łyżka do sernika. Wierzch z jagodami i cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Krem Do Bicia
Jagody
Cytryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu