Sernik Cytrynowo-Imbirowy
Ten przepis służy 40 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 67 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Jeśli masz konfitury morelowe, cukier, gingersnaps i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ginger Lemon Cheesecake Bars, Batoniki Z Sernikiem Imbirowym, oraz Batoniki Z Ananasem I Imbirem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Okruchy ciastek posypać równomiernie na dnie natłuszczonej patelni do pieczenia o wymiarach 13x9 cali; odstawić.
Beat Neufchatel i cukier w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Dodać skórkę z cytryny i sok; dobrze wymieszać.
Dodać jajka, po jednym na raz, mieszając tylko do wymieszania po każdym dodaniu.
Na patelni polewamy okruchy.
Piec 25 minut lub aż środek jest prawie ustawiony; ostudzić całkowicie.
Konfitury rozprowadzić równomiernie na serniku. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub do schłodzenia.
Pokroić na 24 batony do podania. Resztki batonów przechowywać w lodówce.