Sernik brzoskwiniowy Flambe Holly

Sernik brzoskwiniowy Flambe Holly
Sernik Holly ' s Peach Flambe wymaga około 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 532 kalorie. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Udaj się do sklepu i odbierz masło, brzoskwiniowy sznaps, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sernik brzoskwiniowy Flambe Holly, Masz pluoty? Flambe ' em, oraz Bananas Flambe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F Dla lekko kolorowych patelni lub 300 stopni F dla ciemnych kolorowych patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Na skorupę: w małej misce, wrzucić okruchy z roztopionym masłem. Naciśnij na dno 9-calowej formy sprężynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczona Papryka I Dodatkowy SzczypiorekPieczona Papryka I Dodatkowy Szczypiorek
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Piec przez 8 minut. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Do nadzienia:w międzyczasie połącz serek śmietankowy z cukrem, aż do dobrze wymieszanego. Wymieszać w brzoskwiniowym sznapsie, aż się zmiksuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Schnapps BrzoskwiniowySchnapps Brzoskwiniowy
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5
Dodać jajka, po jednym na raz, mieszając po każdym dodaniu, aż do miksowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
6
Wlać na skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
7
Za pomocą folii o dużej wytrzymałości, owiń zewnętrzne i dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Sernik umieścić na drucianym stojaku w większej patelni. Napełnij większą patelnię bardzo gorącą wodą 1/3 w górę patelni springform.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczona Papryka I Dodatkowy SzczypiorekPieczona Papryka I Dodatkowy Szczypiorek
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
9
Piec przez 45 do 50 minut lub aż środek jest prawie ustawiony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Wyjmij sernik z gorącej kąpieli wodnej i usuń folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
11
Odstawić na 10 minut przed uruchomieniem noża wokół krawędzi, aby poluzować ciasto z boków. Schłodzić przez 1 godzinę, a następnie schłodzić odkryte co najmniej 4 godziny lub na noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
1
Wyjmij ciasto z lodówki i usuń boki patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Sernik przełożyć na talerz. Przygotowując polewę, pozostawić sernik do temperatury pokojowej.
3
Do polewy:na dużej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać brązowy cukier i pozostawić mieszaninę do karmelizacji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
5
Dodaj brzoskwinie, gotuj przez 3 do 4 minut lub aż brzoskwinie będą dobrze pokryte i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
6
Dodaj brandy i zapalić do flambe brzoskwinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
7
Podawać od razu na plasterku sernika i w razie potrzeby udekorować orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Magazyn