Sernik Holly ' s Peach Flambe wymaga około 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 532 kalorie. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Udaj się do sklepu i odbierz masło, brzoskwiniowy sznaps, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sernik brzoskwiniowy Flambe Holly, Masz pluoty? Flambe ' em, oraz Bananas Flambe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F Dla lekko kolorowych patelni lub 300 stopni F dla ciemnych kolorowych patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Na skorupę: w małej misce, wrzucić okruchy z roztopionym masłem. Naciśnij na dno 9-calowej formy sprężynowej.
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Piec przez 8 minut. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Do nadzienia:w międzyczasie połącz serek śmietankowy z cukrem, aż do dobrze wymieszanego. Wymieszać w brzoskwiniowym sznapsie, aż się zmiksuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Schnapps Brzoskwiniowy
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
5
Dodać jajka, po jednym na raz, mieszając po każdym dodaniu, aż do miksowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
6
Wlać na skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
7
Za pomocą folii o dużej wytrzymałości, owiń zewnętrzne i dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Smażone Krewetki, Obrane
8
Sernik umieścić na drucianym stojaku w większej patelni. Napełnij większą patelnię bardzo gorącą wodą 1/3 w górę patelni springform.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
9
Piec przez 45 do 50 minut lub aż środek jest prawie ustawiony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Wyjmij sernik z gorącej kąpieli wodnej i usuń folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
11
Odstawić na 10 minut przed uruchomieniem noża wokół krawędzi, aby poluzować ciasto z boków. Schłodzić przez 1 godzinę, a następnie schłodzić odkryte co najmniej 4 godziny lub na noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
1
Wyjmij ciasto z lodówki i usuń boki patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Sernik przełożyć na talerz. Przygotowując polewę, pozostawić sernik do temperatury pokojowej.
3
Do polewy:na dużej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.