Sernik
Cheesesteak może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1134 kalorii, 74g białka, oraz 75 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $6.95 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, olej z pestek winogron, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Philly Cheesesteak, Sernik słoneczny, oraz Zupa Serowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni lub patelni rozgrzać olej na średnim ogniu przez 1 minutę, a następnie dodać cebulę, 1 łyżkę soli i 1 łyżeczkę pieprzu. Gotować cebulę, aż karmelizowane, mieszając przez cały proces, 5 do 6 protokół.
Rozłóż zmiękczone masło na wnętrzach rolek i gotować, strona masła w dół, na patelni, aż rumiane, 1 do 2 protokół.
Roladki wyjąć, dodać surowy stek do patelni i posypać solą i pieprzem. Gotować krótko, rozdrabniając mięso na małe kawałki za pomocą dwóch metalowych szpatułek.
Dodać cebulę i gotować przez 2 protokół.
Porcję mięsa na cztery stosy, a na każdym stosie 3 plastrami provolone. Kontynuuj gotowanie, aż ser się roztopi (założenie pokrywki i dodanie trochę wody do patelni może pomóc w tym kroku). Przykryj każdy stos rumianą rolką i wsuń szpatułkę pod mięso, aby podnieść je z rolką.