Serca rzymskie z greckim dressingiem

Serca rzymskie z greckim dressingiem
Przepis Rzymskie serca z greckim sosem jest gotowy w około 10 minut i zdecydowanie jest ogromnym jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 244 kalorie. Na $1.9 za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. 6 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pieprz, oliwki kalamatan, krążki cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Z łyżeczką wynik 95% to danie jest super. Spróbuj Serduszka Sałatka Rzymska z kremowym sosem sojowym, Serca rzymskie z sosem Miso-musztardowym, oraz Serduszka Rzymskie Z Kozim Serem Dressing dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przeciąć każde z serc rzymskich na pół, pozostawiając koniec łodygi nienaruszony, aby liście pozostały razem. Na każdym talerzu nałóż kilka pierścieni cebuli i umieść 5 oliwek w małym stosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serca RzymskieSerca Rzymskie
OliwkiOliwki
CebulaCebula
2
W małej misce, ubij razem olej, sok z cytryny, oregano, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Skropić sos na każdej połowie sałaty i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SałataSałata
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia86
Magazyn