Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przyprawy, więc dać krewetki i ser pleśniowy Spread spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 238 kalorii, 14g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 25. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 32 minuty. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ser Pleśniowy, Ser Pleśniowy - Orzech Włoski, oraz Orzechowy Ser Pleśniowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Krewetki obrać; devein, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki
2
Podsmażyć cebulę w gorącym oleju na patelni na średnim ogniu 3 minut lub aż cebula będzie miękka. Mieszać w krewetki, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 3 do 4 minut lub po prostu aż krewetki kolei różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Przenieść do miski i odstawić 15 minut. Pokroić krewetki i wrócić do miski.
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.