Sekretny składnik (Marmolada): Marmolada i śmierdzące kanapki z serem

Sekretny składnik (Marmolada): Marmolada i śmierdzące kanapki z serem
Tajny składnik (Marmolada): Marmolada i śmierdzące kanapki z serem to Wegetariańskie przyprawa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 55 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 24 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka wiejskiego chleba, klarowanego masła, sera epoisses i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Tajny Składnik (Marmolada): Krewetki Ze Skórką Pomarańczową, Sekretny składnik (Marmolada): lody śmietankowe z kawałkami czekolady, oraz Burger Nadziewany Serem Pleśniowym Z Kluczowym Sekretem: Marmoladą Z Cebuli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj chleb. Masło klarowane rozpuścić na małej patelni na średnim ogniu. Smażyć chleb, 3 kawałki na raz, 1 minutę po jednej stronie, aż będzie chrupiący i złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Cukru Demerara3 łyżki Cukru Demerara
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wyjąć na talerz i powtórzyć z pozostałym chlebem, dodając więcej masła w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
3
Innym mniej tradycyjnym, jeśli bardziej rozsądnym sposobem przygotowania chleba jest rozgrzanie piekarnika do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Posmaruj obie strony 9 cienkich plasterków bagietki bez smaku olejem lub stopionym klarowanym masłem i ułóż w jednej warstwie na małej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Cukru Demerara3 łyżki Cukru Demerara
BagietkaBagietka
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
5
Piec, aż chrupiące i złoty, o 10 do 12 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Każdy tost posmarować 1/2 łyżeczki marmolady, a na wierzchu 1 Prostokąt Epoises. Ustaw na talerzu i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
7
Możesz również zrobić to jako grillowany ser, ale przy użyciu 2 1/2-calowych kromek chleba wiejskiego na osobę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
8
Na Zewnątrz chleb posmarować niesolonym masłem o temperaturze pokojowej, a wewnątrz 1 łyżką Marmolady pomarańczowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marmolada PomarańczowaMarmolada Pomarańczowa
Masło NiesoloneMasło Niesolone
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
9
Rozłóż 2 uncje Epoisses między plastrami i sklejaj. Toast na patelni na średnim ogniu na małym ogniu przez 2 do 3 minut na stronę, aż Na Zewnątrz będzie złoty, a wewnątrz jest absolutnie ciekły. Powtórz tyle kanapek, ile potrzebujesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn