Scrap Iron Chef ' s Bacon

Scrap Iron Chef ' s Bacon
Złom żelaza Chef ' s Bacon wymaga około 6 godzin i 13 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 444 kalorie, 43g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 25% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 5 osób ucieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu i bez nabiału dieta. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz cydr jabłkowy, oczywiście mielony pieprz, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można podążać za tym daniem głównym z Slushies Arbuzowo-Brzoskwiniowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Iron Chef Chinese-Chef Chen ' S Mapo Tofu, Iron Chef Duck Frytki, oraz Hamburgery w stylu japońskim Iron Chef Winner.

Instrukcje

1
W dużym niereaktywnym garnku doprowadzić połowę wody, 1 szklankę cukru, sól i 8 uncji melasy do wrzenia. Wymieszać, aby rozpuścić cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 łyżeczki Melasy3/4 łyżeczki Melasy
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Wlać do dużego pojemnika z pozostałą wodą i cydrem jabłkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
3
Umieścić w lodówce i ostudzić do 40 stopni F.
4
Wciśnij czarny pieprz w brzuch wieprzowy. Po ostygnięciu solanki umieść pieprzony brzuch wieprzowy w mieszance, aż do całkowitego zanurzenia. Przechowywać w lodówce przez trzy dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
5
Po trzech dniach wyjąć wieprzowinę z solanki i osuszyć papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
6
Połóż na stojaku na patelni i umieść przed wentylatorem na 1 godzinę, aby utworzyć Płatek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Połóż wieprzowinę w pudełku białkowym zimnego palacza i dymaj przez 4 do 6 godzin. Schłodzić mięso w zamrażarce przez 1 godzinę, aby usztywnić w celu łatwego krojenia na paski boczku. Pokrój to, czego potrzebujesz, a resztę przechowuj w bezpiecznej torbie zamrażarki w lodówce lub zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
8
Paski boczku umieścić na patelni wyposażonej w stojak i umieścić w zimnym piekarniku. Obróć piekarnik do 400 stopni F i gotuj przez około 12 do 15 minut, w zależności od tego, jak chrupiący lubisz boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Wyjąć ze stojaka i osuszyć na papierowych ręcznikach. Smacznego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 13 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia21
Magazyn