Scrap Iron Chef ' s Bacon
Złom żelaza Chef ' s Bacon wymaga około 6 godzin i 13 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 444 kalorie, 43g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 25% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 5 osób ucieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu i bez nabiału dieta. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz cydr jabłkowy, oczywiście mielony pieprz, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można podążać za tym daniem głównym z Slushies Arbuzowo-Brzoskwiniowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Iron Chef Chinese-Chef Chen ' S Mapo Tofu, Iron Chef Duck Frytki, oraz Hamburgery w stylu japońskim Iron Chef Winner.
Instrukcje
W dużym niereaktywnym garnku doprowadzić połowę wody, 1 szklankę cukru, sól i 8 uncji melasy do wrzenia. Wymieszać, aby rozpuścić cukier.
Wlać do dużego pojemnika z pozostałą wodą i cydrem jabłkowym.
Umieścić w lodówce i ostudzić do 40 stopni F.
Wciśnij czarny pieprz w brzuch wieprzowy. Po ostygnięciu solanki umieść pieprzony brzuch wieprzowy w mieszance, aż do całkowitego zanurzenia. Przechowywać w lodówce przez trzy dni.
Po trzech dniach wyjąć wieprzowinę z solanki i osuszyć papierowymi ręcznikami.
Połóż na stojaku na patelni i umieść przed wentylatorem na 1 godzinę, aby utworzyć Płatek.
Połóż wieprzowinę w pudełku białkowym zimnego palacza i dymaj przez 4 do 6 godzin. Schłodzić mięso w zamrażarce przez 1 godzinę, aby usztywnić w celu łatwego krojenia na paski boczku. Pokrój to, czego potrzebujesz, a resztę przechowuj w bezpiecznej torbie zamrażarki w lodówce lub zamrażarce.
Paski boczku umieścić na patelni wyposażonej w stojak i umieścić w zimnym piekarniku. Obróć piekarnik do 400 stopni F i gotuj przez około 12 do 15 minut, w zależności od tego, jak chrupiący lubisz boczek.
Wyjąć ze stojaka i osuszyć na papierowych ręcznikach. Smacznego.