Schłodzony Sernik Żurawinowy
Ten przepis służy 12. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 270 kalorii. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, pełnoziarnisty sos żurawinowy, żelatynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Sernik Malinowy Schłodzony, Sernik Malinowy Schłodzony, oraz Sernik Malinowy Schłodzony dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce połączyć okruchy krakersów, cukier i 1 łyżeczkę skórki pomarańczowej; wymieszać z masłem. Naciśnij na dno nasmarowanego 9-calowego. springform pan.
Piec w temperaturze 350° przez 10 minut. Całkowicie fajne.
W małym rondlu posypać żelatynę sokiem pomarańczowym i odstawić na 1 minutę. Gotować na małym ogniu, mieszając, aż żelatyna całkowicie się rozpuści; lekko ostudzić.
W międzyczasie, w misce lukru, C=ubić serek śmietankowy i pozostałą skórkę pomarańczową, aż do wymieszania. Ubić w sosie żurawinowym na gładką masę. Ubij schłodzoną mieszaninę żelatyny; dobrze wymieszaj.
W misce ubij śmietanę, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż do mieszanki twarogu.
Zalać skórką. Przechowywać w lodówce przez 3-4 godziny przed podaniem. Ostrożnie Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować.
Usuń boki patelni. Przechowywać w lodówce resztki.