Schłodzone ciasto limonkowo-Kokosowe ze skórką Makadamia-kokosową
Schłodzone ciasto limonkowo-Kokosowe z makadamia-skorupką kokosową może być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 568 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka śmietany kokosowej, skórki limonki, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sernik kokosowy ze skórką z orzechów makadamia, Ciasteczka Kokosowe, limonkowe i makadamia, oraz Batony Macadamia - Coconut Lime dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. drobno zmiel ciasteczka i orzechy w procesorze.
Przenieść do średniej miski.
Dodać masło i wymieszać. Naciśnij mieszankę okruchów na dolnych i górnych stronach metalowego lub szklanego naczynia o średnicy 9 cali. Przykryć i zamrozić 30 minut. (Można przygotować 1 tydzień wcześniej. Zamrozić.)
Piec, aż skorupa będzie złoty, o 20 protokół. Całkowicie fajne.
Ubić pierwsze 4 składniki w 4-filiżance miarki lub dużej misce do wymieszania.
Wlać 3 łyżki zimnej wody do małej metalowej miski.
Odstawić, aż żelatyna zmięknie, około 10 minut. Ustaw miskę w małym rondlu z ledwo gotującej się wody; ubijaj, aż żelatyna się rozpuści, około 1 minuty.
Ubij do mieszanki kokosowej.
Wlać do skorupy (wypełnienie osiągnie szczyt skorupy). Schłodzić do Ustawienia, około 4 godzin. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
W średniej misce ubij śmietanę i 2 łyżki cukru pudru, aż uformują się sztywne szczyty.
Przełożyć do woreczka z dużą gwiazdką. Rura wokół krawędzi ciasta. Krople limonki zanurzyć w dodatkowym cukrze pudrze.