Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj schłodzonej wiosennej zupy grochowej. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.36 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 424 kalorie, 15g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz bulion z kurczaka, bekon, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Schłodzona Wiosenna Zupa Grochowa, Schłodzona Zupa Grochowa, oraz Schłodzona Zupa Grochowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średnim garnku do zupy, gotować boczek na umiarkowanym ogniu, aż rumiane i chrupiące, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Przełożyć boczek na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3
Wlać tłuszcz do garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
W tym samym garnku podgrzać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Dodać seler, cebula i Por i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, ale nie rumiane, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
6
Dodaj wywar z kurczaka, 4 plastry gotowanego boczku, 1 gałązkę rozmarynu i po szczypcie soli i białego pieprzu. Dusić, aż warzywa będą bardzo miękkie, o 15 protokół. Odrzuć boczek i rozmaryn. Używając szczelinowej łyżki, przenieś warzywa do blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
Boczek Gotowany
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Tymczasem doprowadzić średni rondel osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
8
Dodać zatrzaski cukru i gotować przez 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki Cytrynowej
9
Dodać mrożony groszek i pietruszkę i gotować tylko do ogrzania przez, o 1 minutę; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Drobny
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
10
Do blendera dodać cukier, groszek i pietruszkę i puree, aż będzie gładka, dodając kilka łyżek bulionu, aby rozluźnić mieszaninę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Drobny
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
11
Przełożyć zupę i pozostały bulion do dużej miski ustawionej w większej misce z lodowatą wodą do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
12
W małym rondlu zagotuj śmietanę, czosnek i pozostałą gałązkę rozmarynu. Dusić na małym ogniu, aż lekko zmniejszona, o 5 protokół. Przecedzić krem czosnkowy do miski i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne Nie
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-o
13
Schłodzoną zupę grochową wrzucić do miski i skropić kremem czosnkowym. Pozostałe 4 plastry boczku pokruszyć w każdej misce i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Pomidory Słoneczne Nie
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)