Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj schłodzonej wiosennej zupy grochowej. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.36 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 424 kalorie, 15g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz bulion z kurczaka, bekon, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Schłodzona Wiosenna Zupa Grochowa, Schłodzona Zupa Grochowa, oraz Schłodzona Zupa Grochowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średnim garnku do zupy, gotować boczek na umiarkowanym ogniu, aż rumiane i chrupiące, o 6 protokół.
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
6
Dodaj wywar z kurczaka, 4 plastry gotowanego boczku, 1 gałązkę rozmarynu i po szczypcie soli i białego pieprzu. Dusić, aż warzywa będą bardzo miękkie, o 15 protokół. Odrzuć boczek i rozmaryn. Używając szczelinowej łyżki, przenieś warzywa do blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
Boczek Gotowany
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Tymczasem doprowadzić średni rondel osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
8
Dodać zatrzaski cukru i gotować przez 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
9
Dodać mrożony groszek i pietruszkę i gotować tylko do ogrzania przez, o 1 minutę; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Drobny
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
10
Do blendera dodać cukier, groszek i pietruszkę i puree, aż będzie gładka, dodając kilka łyżek bulionu, aby rozluźnić mieszaninę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Drobny
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
11
Przełożyć zupę i pozostały bulion do dużej miski ustawionej w większej misce z lodowatą wodą do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
12
W małym rondlu zagotuj śmietanę, czosnek i pozostałą gałązkę rozmarynu. Dusić na małym ogniu, aż lekko zmniejszona, o 5 protokół. Przecedzić krem czosnkowy do miski i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
13
Schłodzoną zupę grochową wrzucić do miski i skropić kremem czosnkowym. Pozostałe 4 plastry boczku pokruszyć w każdej misce i podawać.